Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Nektek Ő bejön szexuálisan?
2017. ápr. 25. 23:54
11/27 A kérdező kommentje:
Oké, de azért a hajából se mondjuk már rá valakire...
2017. ápr. 26. 00:35
12/27 anonim válasza:
Egy igazi férfi nem hord ilyen frizurát.
14/27 icu75 válasza:
Szerintem cuki kis fiúcska. :-)
15/27 anonim válasza:
Nem jön be. Azt utcán 100*szebb fiúk vannak. Nem kell nekem sztár, elég egy férfias alakú srac is, akinek normális fiús frizurája, hangja, alakja és arca van!
16/27 RoseTyler válasza:
Nem. Egyrészt még szinte kisfiú, másrészt hiába az a valamennyi izom, ha a testtartása esetlen, de a haja is rettenetes, és a szeme meg az arca nagyon lányos. Semmi vonzót nem látok benne. 32N
17/27 anonim válasza:
Nem. gyerekek képű puha p...cs
18/27 anonim válasza:
Nem jön be semmilyen szempontból.
A zenéje meg számomra az "amit látunk, látvány, amit hallunk, halvány" kategória.
19/27 anonim válasza:
Ő sajnos nyiltan vállalta, hogy meleg, de szerintem írtó férfias és vonzó...
A másik olyan kis cuki pofi... buzzancs... én is, meg sok nő könnyebben elfogadnánk, ha ő válallja, hogy meleg... 24/n
20/27 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem attól férfi egy férfi ha férfiasan viselkedik, ha nem kell félteni tőle, hogy összeesik a bevásárlószatyortól amikor elveszi tőlem, vagy épp nem tölt el több időt reggel a tükör előtt mint 5 perc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!