Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt lehet bizonyítani akár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt lehet bizonyítani akár orvosi úton, ha le feküdtem egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Ott hagytam egy 15 éves lányt, most én 19 vagyok. Ebből ugyebár nem lehet probléma? Mindenki mást mond, kíváncsi vagyok az itteni véleményekre. A beleegyezési korhatár 14 év ha jól tudom. És a szexuális együttlét több, mint 1 hónapja volt óvszerrel.
2017. ápr. 25. 21:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Meg ujjaztam, de annak is már van 2 hete legalább. Viszont az csak ujj, nem nemi szerv. Flört volt neten, így a szex is szóba került ami már megtörtént akkor.
2017. ápr. 26. 01:13
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

Az egyetlen komoly bizonyíték az lenne, ha a lányt teherbe ejtetted volna, mert a magzat genetikai tulajdonságai alapján bizonyítható, hogy ki az apa. A szűzesség hiánya nem utal az "elkövetőre".

Egyébként csak vélelmezni lehet, de az is épp elég hercehurca, ha nagyon meg akarnak hurcolni, még fogdába is kerülhetsz, mint erőszaktevő. Azért ez nem valószínű, mert visszaüt, ha hamisan vádaskodnak. Neked vigyáznod kell, kerülnöd a lányt és a szüleit. Egyébként a szülők majd belefáradnak a fiúk hessegetésébe, mert ez a lányka nem fog 3 évig ártatlanul maradni... :)

2017. ápr. 26. 09:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez jogilag semmi. Társadalmi rosszallás lehetne. Belegyezett. Fogda meg ilyesmi? Ezért nem.
2022. dec. 19. 12:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Mivel ide leírtad a kérdést, már bizonyítható. A körúti robbantót is megtalálták két hét alatt, mindenféle rossz utcai kamerafelvétel alapján.

Te pedig itt tettél vallomást, saját akaratból.

2022. dec. 19. 16:18
 15/15 anonim ***** válasza:

#14, ez semmi, ha az ellankezőjét mondja egy jogi eljárásban, akkor egy állítás, egy tagadás...

A jogi útra terelés nem ennyire egyszerű. A nyomozó hatóságnál nagy gyakorlattal rendelkező emberek vannak, komoly bizonyíték nélkül bele sem kezdenek az eljárásba. Az apuka ostoba, ha azt hiszi, hogy elijesztheti a fiúkat a lányától, ha a lánya akarja a szexet.

2022. dec. 20. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!