Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők Ti szeretkezés után bekapjátok a párotok farkát?
Figyelt kérdés
Szeretkezés közben,vagy utána szoktatok olyat csinálni,hogy miután bennetek volt,akár gumival,akár gumi nélkül,hogy bekapjátok neki? Ti undorodtok a saját ízetektől? Vagy nektek milyen érzés az?2017. ápr. 24. 19:43
1/15 anonim válasza:
Én nem szeretem utána már bekapni, nem szeretem a puncim ízét. Azután sem, hogy kinyalt, számomra inkább taszító. 19/L
2/15 anonim válasza:
Én nem undorodom magamtól,sokszor élvez a számba a barátom szex végén.
3/15 anonim válasza:
Én imádom akkor is szopni, nyalogatni amikor már puha szex után. Nem zavar a saját ízem egyáltalán.
5/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem undorodom saját nedvemtől, szinte semmi íze szal, szoktuk váltogatni szex közben. Miután kinyal is csókolózunk, biztos nem fogok ilyenen feszengeni. Egyedül popsiból szájba nem engedem, de ő is megcsókol, miután leszoptam, kivétel ha a számba élvezett,az meg ugye normális.
6/15 Ketri válasza:
Igen, természetesen. Minden telhetőt megteszek hogy a partnerem a lehető legjobbat kapja. Legyen szó bármiről.
7/15 anonim válasza:
Miért ne kapnám be? Nem undorodom magamtól :)
8/15 icu75 válasza:
Igen be szoktam neki kapni szeretkezés után,nagyon kedvelem az összekeveredett nedveink ízét, így szép tiszta is lesz,ő is kedveli hogy orgazmus után még egy picit kényeztetve van nagyon gyengéden.
10/15 anonim válasza:
Szinte mindig bekapom előtte közben és utána, nem undorodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!