Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők Ti szeretkezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők Ti szeretkezés után bekapjátok a párotok farkát?

Figyelt kérdés
Szeretkezés közben,vagy utána szoktatok olyat csinálni,hogy miután bennetek volt,akár gumival,akár gumi nélkül,hogy bekapjátok neki? Ti undorodtok a saját ízetektől? Vagy nektek milyen érzés az?

2017. ápr. 24. 19:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Én nem szeretem utána már bekapni, nem szeretem a puncim ízét. Azután sem, hogy kinyalt, számomra inkább taszító. 19/L
2017. ápr. 24. 19:50
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Én nem undorodom magamtól,sokszor élvez a számba a barátom szex végén.
2017. ápr. 24. 20:01
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Én imádom akkor is szopni, nyalogatni amikor már puha szex után. Nem zavar a saját ízem egyáltalán.
2017. ápr. 24. 20:06
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Persze, hogy igen.
2017. ápr. 24. 20:08
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem undorodom saját nedvemtől, szinte semmi íze szal, szoktuk váltogatni szex közben. Miután kinyal is csókolózunk, biztos nem fogok ilyenen feszengeni. Egyedül popsiból szájba nem engedem, de ő is megcsókol, miután leszoptam, kivétel ha a számba élvezett,az meg ugye normális.
2017. ápr. 24. 20:30
 6/15 Ketri ***** válasza:
72%
Igen, természetesen. Minden telhetőt megteszek hogy a partnerem a lehető legjobbat kapja. Legyen szó bármiről.
2017. ápr. 24. 20:32
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Miért ne kapnám be? Nem undorodom magamtól :)
2017. ápr. 24. 21:02
 8/15 icu75 ***** válasza:
94%
Igen be szoktam neki kapni szeretkezés után,nagyon kedvelem az összekeveredett nedveink ízét, így szép tiszta is lesz,ő is kedveli hogy orgazmus után még egy picit kényeztetve van nagyon gyengéden.
2017. ápr. 24. 21:18
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Elofordul hogy bekapon.
2017. ápr. 24. 21:39
 10/15 anonim ***** válasza:
Szinte mindig bekapom előtte közben és utána, nem undorodom.
2017. ápr. 25. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!