Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már nagyon szeretnék szexelni, de nincs kivel?
21 éves szerencsétlen szűz fiú vagyok, sosem volt barátnőm, nem is csókolóztam. Nagyon szeretnék már szeretni egy lányt, de úgy érzem, hogy sosem lesz, mert nagyon szerencsétlen vagyok.
Örömlányokhoz nem akarok menni, mert én olyan lánnyal szeretném csinálni, akit tényleg szeretek.
És már egy ideje folyamatosan ez jár a fejemben(kb 3 éve) hogy kéne egy lány.
Mi lenne erre a magoldás?
Társkereső? Ha élőben nincs annyi vér a pucádban...
Ott egyszerűbb...kapd össze magad és ne itt sírj nekünk. Senki nem kiváncsi erre...inkább tegyél érte... vagy gondoltad majd itt megsajnál valami csaj és lefekszik veled? :D
szeretem a szűz fiúkat ;)
ha jól nézel ki, és igényes vagy, akkor nálam nyertél :D segítek neked :P
19L
Én is hasonlóan vagyok, csak 23 évesen. De nem vagyok elkeseredve, pedig lehet a Te helyzeted jobb is. :))
Miben nyilvánul meg a szerencsétlenséged.. ? Próbálj rajt változtatni és próbálkozz. Olyan nincs, hogy nincs. :)
Szerintem az inkább gáz, hogy 18 évesen 15 "csávóval" voltál.
A szüzesség önmagában semmiképp nem nevezhető gáznak vagy cikinek. Ha lány, ha fiú az illető. Ha 18 éves, ha 25. De inkább nem is mondok semmit. :)
Szerintem nem teljesen normális dolog az, ha 18 évesen 15 barátod volt már....de persze az sem normális, hogy 21 évesen nem volt még barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!