Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek prostikat akiket már kipróbálták?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 24. 15:20
1/9 anonim válasza:
Ismerek olyanokat akiket én próbáltam ki.
2/9 A kérdező kommentje:
Mondj nevet
2017. ápr. 24. 15:25
3/9 anonim válasza:
Prostit nyilván pkiróbálták már..
4/9 A kérdező kommentje:
Én konkrétan egy névre vagyok kivabcsi
2017. ápr. 24. 16:09
5/9 anonim válasza:
Minek a neve? Lehet hogy már nem csinálja. De az is lehet hogy már Nem él! Túladagolta magát, kinyírta egy kuncsaft vagy ha nem önszántából csinálta akkor agyonverte a stricije...
6/9 A kérdező kommentje:
De nehezen érted meg,olyat kerek akit ismersz tudod a nevét, és jelenleg használod, vagy tudod róla h meg csinalja
2017. ápr. 24. 17:17
7/9 anonim válasza:
Rendes nevét nem árulom el,több eszem van, gimiben volt osztálytársam,luxusprosti lett,de jó barátok voltunk és vacsoráért cserében már le is fekszünk egymással,mivel kuncsaftjaival nem vállal így én fekszem le vele gumi nélkül,de már 7 éve ismerjük egymást.
8/9 A kérdező kommentje:
Mennyiért csinalja
2017. ápr. 25. 15:59
9/9 anonim válasza:
Azt hiszem 3 óra a minimum nála és az 100ezer ,teljes éjszaka ott áldással 400 körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!