Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti hogyan szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti hogyan szerettek romantikázni? Illetve szerettek szeretkeni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Összebújva tévézni? Ölelni egymást és csokolózni?

2. Szerettek szeretkezni? Ami akár 1 óráig is eltart és érzelmes csokolózós játékos?

2017. ápr. 23. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én inkább az érzelmes érzéki szeretkezést preferálom

tartalmas előjátékkal és hosszú aktussal (nem maga az orgazmus a cél, élvezni minden pillanatot, nekem fontos az érintés!)

én pl ölelkezős típus vagyok, de talán a rosszabbik fajtából :D én tényleg a hosszú ölelést szeretem ami nálam nem 10-20 mp...

összebújva filmezés az kb nálam alap, az egy jó alakalom arra, hogy hosszan a karjaimban legyen a másik (exeimnél kb csak ekkor volt ilyen helyzet, talán ehhez köthető, hogy fontosnak tartom)

24F

2017. ápr. 23. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk sétálni egyet a holdfényben, vagy kiülni valami tisztás területre, erdő szélére, és nézni este a csillagokat, a többit már mindenki képzelje hozzá...:)

De nekem a tóparti stég is bejön, tök jó hangulata van ahogy a holdfény visszatükröződik:D de a kerti medence sem rossz, hangulatvilágítással :D

2017. ápr. 23. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én a közepes, vagy hosszabb előjáték híve vagyok, 69 alap és mindenféle nyalánkságok, pl. egymás testéről enni, ilyenek. De nem mindig, mert van, hogy az embert elkapja a hév és in medias res...:)

Egyébként igen, jó dolog összebújni, smárolgatni, simizni a nőt, ölelkezni, aztán kibontani a ruhájából és végigcsókolni testének minden négyzetcentiméterét, kivéve a puncit, hogy már majd megőrüljön...:P

Általában lassan, érzéki módon kezdődik az ideális szex számomra és vad kúrásba megy át a végére. :) Nagyon szeretem, ha amolyan "kislányos" egy nő az ágyban, játssza a szemérmes lányt, aztán beindul mint egy gép.

29F

2017. ápr. 23. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!