Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nők! Izgat ha harapják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! Izgat ha harapják a farkam! Ez zavarna titeket, vagy nyugodtan felvállalhatom?

Figyelt kérdés

Legjobban úgy, ha oldalról mint pl. egy főtt kukorica rudat. Nem kell nagyon erősen, de az sem baj.

Ti benne lennétek ilyesmiben?

2017. ápr. 23. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos benne van valaki...
2017. ápr. 23. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:

barátom is szereti, ha egy kicsit ráharapok, szóval nem zavar, szívesen csinálom neki

szerintem simán felvállalható

mert nekem nincsenek igazán fétiseim, tehát nem vagyok dom, meg ilyenek, tök átlagos dolgok indítanak be, és ez sima ügy, ezt bárki bevállalja szerintem

2017. ápr. 23. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is szoktam csinálni a barátomnak,persze csak nagyon pici harapásokról van szó.Amíg határon belül maradsz és tényleg nem durvul el a helyzet,addig rendben van.
2017. ápr. 23. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!