Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nőt ha a párja"magában" maszturbál?
Soha nem gondolok konkrét emberre meg semmi másra sem,a párom mégis ezen veszekszik ,hogy őt zavarja.(5 évig nem zavarta,de most valami történt…)
Miért zavarja ez a nőket?? Segítsetek
Elég egyértelmű a válasz, attól fél, hogy ő már nem tud felizgatni.
Mondjuk ez hülyeség, tök normális és egészséges ha a párok masztiznak néha magukban is.
Nőket gondolom azért zavarja, amiért engem is zavarna férfiként hogy a csajom maszturbál.
Azért, mert ott vagyok, én vagyok a párja, és velem szexelhet, és ha egy pár vagyunk, akkor ne másra gerjedjünk.
(persze tudom, hogy amikor a férfi kapcsolat mellett maszturbál, annak általában az az oka, hogy alig szexelhet a párjával, mert "fáj a feje" "fáradt", stb. Ilyenkor viszont nem kell csodálkozni...)
Én nő vagyok, engem nem zavar, hogy a párom maszturbál.
Akit zavar, azt szerintem azért, mert úgy érzik, ők nem elég jók a párjuknak, ha a férfinak maszturbálásra van szüksége - ők szeretnék, ha a párjuknak elég lenne, ha velük szexelne. Úgy érzik, nem tudnak mindent megadni a párjuknak, és az frusztrálja őket, sőt valószínűleg attól is félnek, hogy a párjuk majd emiatt megcsalja őket.
Legalábbis szerintem ez áll a háttérben.
Na ez nagyon jó sztori:
A volt barátnőmet az is zavarta ha masztiztam, de ugyanakkor amikor mondtam hogy szexeljünk, akkor meg azt nem akarta! Mi a fa sz?!
Amikor mondtam hogy szeretkezzünk, akkor mondta hogy nem akar most. Aztán amikor elmentem kiverni, akkor megsértődött.
Amikor egyszer látta hogy masztizom, akkor kérdezte hogy miért csinálom. Mondtam hogy folytassuk közösen, szeretkezzünk egyet. De azt sem akarta. Mi a &@#?
(Heti 10-12 alkalomra legalább vágyom, főleg ha szinte minden nap tudunk találkozni ha akarunk, heti párszor együtt is aludni)
5:
Aki nem akar nagyságrendileg olyan sokszor szeretkezni, mint a párja ÉS MELLETTE még le is ba ssza a másikat ha az magán könnyít, az nyilvánvalóan ba ssza meg magát.
Engem nem zavar.
Egy dolog zavarna, ha szex helyett maszturbálna. Vagyis a szex rovására menne.
Amúgy én is szoktam nőként, nagyon is sokat, mert mennyiség tekintetében nagy az igényem, meg amúgy is jól esik néha az is.:)
Szóval nem minden nőt zavar. Tudod erre szokták mondani, hogy megszoksz, vagy megszöksz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!