Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titokban maszturbál a férjem mit tehetnék?
Sajnos ez nem ritka eset....főleg ha benn volt a szülésnél is. A maszturbálás egy kapcsolatban szükség megoldás, de hozzá lehet szokni. Ha részéről nincs meg a szexuális vonzalom, akkor nem tudsz mást tenni, mint megpróbálod visszacsempészni az intimitást a kapcsolatotokba. Mindezek ellenére lehet hogy még szeret, és ragaszkodik is hozzátok, de szexuális vonzalom megszűnt.
AZ egyik ismerősöm párja kiment 1 évre Angliába tanulni, 1 év alatt egyszer tudott haza jönni, de most végleg visszaköltözött. Mindennap beszéltek egymással, nem eresztették el egymás kezét, nem léptek félre. Teljesen megszűnt közöttük a szexuális vonzalom, 2 hónapja nem volt szex, csók van,de semmi több.
38F
Nálunk fordítva van már 2 és fél éves a gyerek, de a párom szokott el a szextől, engem nagyon zavar a havi 1 és az is kierőszakolt. 39/F
Én is maszturbálok de én azért, mert nem kapom meg...
Komolyan? Maszturbál? Ha ez neked meglepetés, akkor sok furcsaságot fogsz még látni. Mindenki maszturbál. Sőt a gyereketek is fog.
Mit tegyél? Baromságok kérdezgetése helyett, vedd a kezedbe vagy a szádba a dolgokat. Ezt kellett volna hónapokkal ezelőtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!