Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a barátom, csak azért van velem, hogy tudjon kivel . Ni! Ma is hazaért a munkából, ledöglött a tv elé majd zuhanyozott, meg. Ott és már alszik is. Nem is érdeklem már szerintem. Mit tehetnék?
Ne tedd féltékennyé és nem kell egyből válaszút elé állítani.
Tudod hogy nézne ki férfi szemmel az, ha válaszút elé állítanád? "Ülök, pihenek, erre jön a nőm és azt mondja, hogy vagy foglalkozzak vele, vagy szakít". Kicsit derült égből villámcsapás kategória, nagyjából 0 az esélye, hogy jól sül el, hiszen azonnal fenyegetéssel kezdeni minden, csak nem célravezető.
Amikor a TV előtt ül, szépen ülj le mellé és kezdj el vele beszélgetni. Vesd föl, hogy valamelyik hétvégén jó lenne kiruccanni, akár a teljes hétvégére, de akár csak egy délutánra.. egy könnyedebb séta valami zöld területen, egy romantikus vígjáték moziban, egy egyszerű (nem puccos!) vacsora egy átlagos kis vendéglőben, vagy akár egy forrócsoki este a Frei caféban.
úgy hordod a hajad ahogy kéri stb... de vele vagy? Mert mindegy a haj, meg a többi, ha nem is vagytok együtt! tessék elmenni randizni! Fel kell kavarni az állóvizet!
A szexet meg egyrészt merd már leírni egy nyomorult anonim oldalon, mert ez a NI meg Ott egyszerűen nevetséges:D Másrészt meg ne hagyd, hogy robotizált legyen. ha nem is beszélgettetek pl az este, akkor miért szexeltek? Nem fura ez a sorrend?
Vádaskodni kár, hogy ki a hibás, gyanúsítgatni fölösleges, féltékenykedni, zsarolni, fenyegetni meg egyéb aljas technikákat bevetni meg elég visszás egy olyan emberrel szemben, akit elvileg szeretünk és szeretetet várunk. Egy kapcsolat fenntartása munka, mégpedig néha kemény munka. De megéri! :)
Köszönöm, hasznos válasz volt 13-as.
Sajnálom, nekem ezt nehezemre esik leírni. Nem utasíthatom el, volt, hogy felhoztam neki, de abból csak vita lett, és így is olyan keveset vagyunk együtt, azt a pici időt nem szeretném vitával tölteni! Másrészt nekem is vannak igényeim, és vágyom rá olyan értelemben is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!