Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék erre megfelelő lányt/nőt?
Sziasztok!
Nem bírálásokat kérek, hogy hülyeség e vagy sem amire keresek partnert.
Szóval olyan kapcsolatra keresnék (egyenlőre nem "komoly kapcsolatként") sub lányt aki teljesíti minden kívánságomat.
Nem vágyom kötözésre, vérre meg hasonló durvulásra, azt akarom, hogy szolgáljon, irányíthassam, bármit megtegyen amire vágyom!
Ha szexuálisan akarok valamit, akár új dolgot kipróbálni akkor arra, de többre vágyom, mint puszta szex!
Olyat keresek aki nekem adja magát! Ha azt mondom moziba jön, ha azt mondom elkészíti a kedvenc kajámat!
Én döntöm el mit kérek és ő megteszi, legyen szó egy szopatásról, vagy egy érzéki ölelésről!
smpixie-t nézegettem, de elvileg sok ott a kamu
mik erről a tapasztalatok?
milyen helyeken érdemes még sub lányt keresni?
és lehetőleg olyan helyet is ahol nem csak durvább dolgokat keresnek, hanem lágyabb dolgokkal is beérik, de ha azt akarom, akkor akár picit durvulhatunk is.
18-40 körül
Ne felhozzd !
Lassan vidd bele lepesenkent
Ha nyiltan felhozod akkor valszeg nem lesz a valasz
Azt erd el h onkent akarjon adni es azt ami neked megfelel
Ez de undorító.
Te csak akarsz egy "agyagdarabot" amit úgy formálsz meg, ahogy te akarod, és kb szarod le, hogy ő egy élő, lélegző lény, te akarod megmondani neki, hogy mit szeressen, mit csináljon, hogyan alakítsa az életét, stb.
Ilyet nem fogsz találni, csak akkor, ha az adott személy lélekben nagyon ingatag, a múltban történt traumák miatt.
Rengeteg komplexusod lehet, ha egy bábbal akarsz együtt lenni.
#11:
sokan ezt nyíltan vállalják, nem akarok senkit belevinni ilyenbe aki nem vágyik rá!
#12:
nem kihasználni akarom, meg akarom ismerni őt magát és a vágyait is és úgy alakítani, hogy ő is boldog legyen, nem megkeseríteni akarom az életét!
tehát ezért is keresek olyan lányt aki élvezi az irányítást, nem egy olyan lányt akarok betörni akit nem is izgat!
nem tudom milyen lányok válnak ilyenné, de sok ilyen van ezért is szeretném megtudni, hogy hol találhatok ilyet jó eséllyel
Te nem meg akarod őt ismerni és a vágyait, TE akarod megmondani neki, hogy ő mit akarjon, hogy viselkedjen, mit gondoljon és mit csináljon.
Mint egy agyatlan báb, ami úgy táncol, ahogy te fütyülsz, te ezt akarod.
Ne is próbálj hazudni.
Azért, mert a múltban rossz nőket fogtál ki, és nem értékelték az erőfeszítéseid - ha voltak - ezért te most azt akarod, hogy neked ne kelljen tenned érte semmit, ő szolgáljon téged, hogy neked jó legyen, majd mint valami istenre tekintsen fel, ha esetleg úgy döntesz, hogy fordítasz rá egy kis figyelmet.
Ez, kérlek, rohadtul undorító.
Inkább menj el pszichológushoz és dolgozd fel a múltbéli sérelmeidet, mert ilyen egészséges nőt nem fogsz találni.
Az ilyen csak a pszichopata-áldozat kapcsolatban van úgy, hogy az áldozat rettegésben/félelemben él.
#14:
igen én akarom irányítani, de nem mindig a saját vágyaim szerint!
nem vagyok olyan fajta aki kihasználja átveri a másikat, ezért is akarok ilyenre partnert keresni, hogy ne olyat rángassak bele akinek ez kényszer, hanem aki élvezi
attól, mert valakivel kiélem a vágyaimat még tehetek azért, hogy ő is kiélvezze a dolgokat, sőt még olyanba is belemennék amire csak ő vágyik, de nekem még belefér, exemnek is megtettem ilyet, olyat aki tesz értem simán megtenném
nem egy agyatlan bábra vágyom, hanem engedelmes legyen, de legyen agya! nem ostoba csajt akarok, arra van esélyem most is, de aki mondjuk úgy felkínálkozott neki semmi érzelmi intelligenciája sincs és még ostoba is
most arra vágyom, hogy én kapjak meg mindent és én döntsem el, hogy mit adok cserébe
sokan vágynak irányításra, szóval erre lehet partnert találni, csak nem tudom hol találhatok még smpixien kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!