Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találhatnék erre megfelelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék erre megfelelő lányt/nőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem bírálásokat kérek, hogy hülyeség e vagy sem amire keresek partnert.

Szóval olyan kapcsolatra keresnék (egyenlőre nem "komoly kapcsolatként") sub lányt aki teljesíti minden kívánságomat.

Nem vágyom kötözésre, vérre meg hasonló durvulásra, azt akarom, hogy szolgáljon, irányíthassam, bármit megtegyen amire vágyom!

Ha szexuálisan akarok valamit, akár új dolgot kipróbálni akkor arra, de többre vágyom, mint puszta szex!

Olyat keresek aki nekem adja magát! Ha azt mondom moziba jön, ha azt mondom elkészíti a kedvenc kajámat!

Én döntöm el mit kérek és ő megteszi, legyen szó egy szopatásról, vagy egy érzéki ölelésről!

smpixie-t nézegettem, de elvileg sok ott a kamu

mik erről a tapasztalatok?

milyen helyeken érdemes még sub lányt keresni?

és lehetőleg olyan helyet is ahol nem csak durvább dolgokat keresnek, hanem lágyabb dolgokkal is beérik, de ha azt akarom, akkor akár picit durvulhatunk is.

18-40 körül

2017. ápr. 22. 18:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%
Privátáradat, 3...2...1... és!
2017. ápr. 22. 18:28
 2/17 anonim ***** válasza:
Vegyél fel szolgálót...
2017. ápr. 22. 18:31
 3/17 anonim ***** válasza:

Szóval egy szolgát akarsz...

Biztos rengetegen fognak jelentkezni.

2017. ápr. 22. 18:33
 4/17 A kérdező kommentje:

#1:

semmi nem jött, de a kérdésre is kaphatnék választ?

#2:

mire gondolsz? nem ilyen lehetőségeket biztosítanak

#3:

smpixien rengeteg csaj van akik a bemutatkozásuk alapján hasonlókra vágynak, de nekem nem csak szexuális értelemben kell, hogy kielégítsen és szolgáljon!

ha úgy akarom legyen az én kis angyalom aki szeret, aki boldoggá tesz lelkileg, velem van a gondokban is, nem elmenekül, ha épp olyan hangulata van, de ha arra vágyom legyen az én kis k****m az ágyban és vesse alá nekem magát, persze itt nem úgy kell elképzelni, hogy állandóan kihasználom, bántom!

Én olyan vagyok, ha valaki kedves velem, akkor én is vele, tehát lenne ebben kölcsönösség, még ha nem is ez jött le a fenti leírásból!

Meg tegye meg amire kérem, legyen az bármi! Ne bulizni menjen a haverokkal, ha a suliba beadandót kellene csinálnia, hanem ha én azt mondom akkor igenis dolgozik azért, hogy meglegyen a kötelező dolgaival! Nem egy ostoba semmirekellő csajt akarok, hanem olyat akit lehet nevelni arra, hogy tegyen a jövőjéért!

Nem csak szexuális dolgokat akarok vele kipróbálni, idővel sok olyan dolgot amiben nem volt még részem és vágyom rá, azt akarom ő legyen mellettem azokban a helyzetekben is! Anyagilag meg ne legyen követelőző és ne is utasítson vissza semmit tőlem! Tehát ha drága ruhát veszek neki egy alkalomra, akkor igenis felveszi!

smpixien amiket láttam ott sokakat izgat az irányítás, parancsolgatás, de ők főleg szexuális dolgokra vágynak én sokkal, de sokkal többre! végre kapni is akarok nem csak adni és adni! azt akarom adja magát nekem a másik és fogadja el azt amit kap cserébe!

szóval merre érdemes erre keresnem? nem muszáj csak bdsm fórumot ajánlani, akármilyen fórum jöhet ahol nagy valószínűséggel rálelhetek egy ilyen lányra

ja és persze fontos, hogy ha úgy alakul akár komolyba is menjen bele, szóval nálam az nem esélyes, hogy foglalt!

2017. ápr. 22. 18:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy kérdező?
2017. ápr. 22. 18:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom nyugaton nagyon elterjedt, hogy Tájföldi családoktól vásárolnak feleséget. Fizetnek a családjának és a csaj haláláig kb szolgálja az illetőt, neki már az is megváltás h kikerült ázsiából legálisan nyugatra, Ők tényleg mindent megtesznek a férjüknek. Vannak cégek amelyek erre szakosodtak. Szerintem ez áll a legközelebb ahhoz amire vágysz
 7/17 A kérdező kommentje:
24 vagyok
 8/17 A kérdező kommentje:
Katzper nekem olyan kell aki önszántából menne bele ilyenbe és nem meg kell vásárolnom, azért kedves lennék vele és nem állandó szolga lenne, emberszámba venném és nem eszközt akarok benne látni, csak kiélni a vágyaimat vele, meg ha annyira odaadó az ő vágyait is kiélni
2017. ápr. 22. 19:01
 9/17 anonim ***** válasza:

Parkapcsolatban sem mukodik a 7/24 ...

Szal ennek max toredeket kapod meg

Egy subot nem megkapni hanem megtartani es kinevelni kell !

Folyamatos odafigyeles es gondoskodas

A vagyait minden esetben ki kell elegiteni

Erzelmileg erett aki emellett tudatos es onnallo szemelyiseg kell hozza, es a no reszerol erzelem sok erzelem.

Ezt csak komoly parkapcsoltban lehet megprobalni ha a lany alapvetoen olyan szemelyiseg

2017. ápr. 22. 19:11
 10/17 A kérdező kommentje:

#9:

én is úgy gondolom, hogy "ki kell nevelni", mert ugye a saját igényeimre kell szabnom a dolgait, csak kell hozzá jó "alapanyag"

én is úgy képzelem el, hogy teszek érte is, csak elegem van abból, hogy csak én adok, szívvel lélekkel és a végén csak lelki/testi/anyagi lehúzást kapok!

ha olyan lányt találok akivel komolyabbat is eltudok képzelni nem csak kiélni bizonyos vágyakat, akkor felhozom neki ezt a dolgot

de már nagyon vágyom arra, hogy minden úgy legyen ahogy én szeretném, szolgáljon ki és jó lenne kicsit érezni azt, hogy örül annak, ha meglepem kedveskedéssel, szinte ne is számítson rá

ne úgy, mint korábban, hogy mindent megteszek és erre azt kapom, hogy ez a gond az a gond a megvalósításban és apróságok amikről nem is tudtam

2017. ápr. 22. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!