Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek keressek szeretőt? És hol találhatnék?
7 éve van párom, eddig monogám kapcsolatban éltem. Viszont párom aszexuális, nagyon ritkán van szex közöttünk, azt élvezi, de igazából nyűg neki. Orális szexben már több mint 7 éve nem volt részem és nem csak hogy engem elégítsenek ki, oda-vissza is hiányzik már nagyon.
Szeretjük egymást, nagyon jól működik a kapcsolatunk minden szempontból, a szexualitást kivéve. Ez évek óta probléma köztünk, igazából az elejétől fogva, ő maga mondta, hogy keressek valakit, de tudni azért nem akar róla.
Tényleg szeretem és elhagyni nem akarom, viszont nagyon hiányzik a rendes, rendszeres szex. Kb 8 éve nem volt ilyenben részem.
Még nem döntöttem el, hogy belemenjek, de nagyon hiányzik a szexualitás. Szerintetek?
És hol lehetne keresni ilyen kapcsoltra egy lányt? Igazából diszkókban felszedett egy éjszakás lányok annyira nem vonzanak, egy normális lányt szeretnék, akivel rendszeresen kielégítjük egymást. Hol érdemes próbálkozni?
28/f
szerintem a rosszlányok.hu n keres vkit aztán meglátod hogy menni fog e a dolog vagy nem, mert hallottam ojanrol is hogy nem ment neki a dolog de én is simán megoldottam sok nóvel ezt
minél fiatalabb annál kevésbé ragaszkodik hozzád
vigyázz hogy ne nyuljon le a liba a nejedtől vagy te tudod
sok sikert
Fizetős lányokhoz nem akarok menni, nem akarok elkapni semmit, meg zavarna, hogy előttem fél órával más járt ott. Nem bírnám elengedni magam.
Persze találok egy lányt aki kapcsolatban van, ő is szexel a pasijával néha, de azért nem a fél várossal, az nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!