Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön Sarka Kata?
Figyelt kérdés
mit csinálnátok vele? :D2017. ápr. 21. 21:50
1/13 anonim válasza:
Semmit. Nekem csúnya az arca. Az orra főleg.
2/13 anonim válasza:
Ordas... beképzelt cafka egyébként.
3/13 anonim válasza:
Engem az nem zavar hogy tartós kapcsolatot akar csak ő éppen az eltartósat választotta...
4/13 anonim válasza:
Bejön, mert szép az arca és csinos. Ennyi. De erre bármelyik ribänc képes, akinek semmi más dolga nincs, minthogy eltartsa valaki és csak vásárolgatni, kávézgatni meg edzőterembe járnia kelljen.
Egyszer megnézném mi lenne vele, ha egy hétig csak zsíroskenyér lenne a menü, meg szalonna, krumpli, etc.
5/13 anonim válasza:
Nem jön be. Irtózom az ilyen nőktől. Én csak olyan nőre tudok igazán rágerjedni, aki lelkileg is vonzó számomra.
6/13 anonim válasza:
Küllemre igen, de amint megszólal...
9/13 anonim válasza:
Hajdú retkes farka benne volt. Úgyhogy bottal se piszkálnám.
10/13 Scav válasza:
Nem rossz csaj, testre bejön, arcra is jöhet. De pár nyilatkozata után megállapítottam, hogy buta mint a se__em.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!