Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok akik szeretik a lelki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok akik szeretik a lelki terrort! Írnátok pár dolgot ami bejön?

Figyelt kérdés
Fiúk is írhatnak akiknek már volt dolguk iyen csajjal.

2017. ápr. 16. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
baze mi lesz a következő? darabokat téptek ki egymásból?
2017. ápr. 16. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Szeretik a lelki terrort? Te találkoztál már olyan nővel aki kimondta, hogy ő ezt szereti? mert ha csak elvisel ilyen dolgokat mert szerelmes, az egy dolog, de hogy konkrétan szereti?

(tudom nem válaszolok a kérdésre, de annyira meglepett, hogy mindenképp érdekel, hogy miből derül ki, hogy valaki szereti)

2017. ápr. 16. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
A csajok egy része a verést szereti, és utána a kemény, megalázó szexet. Sokan így elégülnek ki, és imádják a faszijukat. Ezért is vannak nagydumás, agresszív alfákkal.
2017. ápr. 16. 15:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Én férfi szub vagyok, eddig imádtam a dominákat és a lelki, testi megalázást, de ezen a téren nagyjából kiéltem magam... Valamint most olyan lány tetszik aki kis törékeny és elmondása szerint szereti a bdsm-et és a domináns férfiakat.

Egyenlőre vele nincs lehetőségem megbeszélni ezeket a dolgokat, ezért is a kérdés.

Mit szeret egy ilyen lány?

Amúgy a bunkóság és agresszivitás az élet más területein távol állnak tőlem és a szexben is csak akkor izgat, ha tudom, hogy mindkettő fél élvezi.

2017. ápr. 16. 17:59
 5/8 anonim válasza:

Keress ra: wooden horse bdsm

Vagy csak siman: bdsm

Utana menj a kepekre, es voila!

Meg is vagy

2017. ápr. 17. 01:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Mármint azt szereti,ha rajta alkalmazzák vagy ő szereti máson alkalmazni?
2017. ápr. 17. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem nevezném terrornak. Fenekelés, büntetés, kéz-láb csók, fenék nyalás, szopatás, jutalmazás-büntetés, megalázó beszéd de nem ordítozás, kötözés, kőkemény szex, ilyesmi.
2017. ápr. 18. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
18%
Sok nő szereti az ilyet, engem szinte csak ez izgat fel. Szeretem például, ha a partnerem "megerőszakol". Amikor teljesen mással vagyok elfoglalva (takarítok, tanulok, főzök stb.)durván leteper, lefog, letépi rólam a ruhát én mindenféle előjáték nélkül belém hatol. Persze én közben tiltakozok, és tényleg próbálok védekezni, de ő az erősebb. Szeretem azt is, amikor széttárt lábbal megkötöz és elveri a puncimat akár korbáccsal, tenyérrel, vagy ami kéznél van, pl fakanállal. Vagy pl ha a mellemet pofozgatja, csavargatja a mellbimbóimat, megharapja, stb. Közben durván, megalázóan beszél velem. A durva anális szexet is nagyon szeretem, és persze a kemény fenekelést.
2017. ápr. 19. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!