Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik szeretik a lelki terrort! Írnátok pár dolgot ami bejön?
Szeretik a lelki terrort? Te találkoztál már olyan nővel aki kimondta, hogy ő ezt szereti? mert ha csak elvisel ilyen dolgokat mert szerelmes, az egy dolog, de hogy konkrétan szereti?
(tudom nem válaszolok a kérdésre, de annyira meglepett, hogy mindenképp érdekel, hogy miből derül ki, hogy valaki szereti)
Én férfi szub vagyok, eddig imádtam a dominákat és a lelki, testi megalázást, de ezen a téren nagyjából kiéltem magam... Valamint most olyan lány tetszik aki kis törékeny és elmondása szerint szereti a bdsm-et és a domináns férfiakat.
Egyenlőre vele nincs lehetőségem megbeszélni ezeket a dolgokat, ezért is a kérdés.
Mit szeret egy ilyen lány?
Amúgy a bunkóság és agresszivitás az élet más területein távol állnak tőlem és a szexben is csak akkor izgat, ha tudom, hogy mindkettő fél élvezi.
Keress ra: wooden horse bdsm
Vagy csak siman: bdsm
Utana menj a kepekre, es voila!
Meg is vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!