Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha én csak szex kapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én csak szex kapcsolatot szeretnék tőle, akkor nyomulhatok rá én?

Figyelt kérdés
két hete egy buli után lefeküdtem egy sráccal, azóta dumálgatunk fészbukon meg néha utal a múltkori alkalomra viszont nem hívott, hogy talizzunk se semmi, mivel nekem ő külsőre nagyon bejön és a szex is király volt szerintem, akkor mennyire nyomulhatok/kezdeményezhetek én? Komolyabbat semmiképpen nem szeretnék tőle. én 19 ő 20 bár ez itt nem hiszem, hogy számít
2017. ápr. 21. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Bátran kezdeményezz.
2017. ápr. 21. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:
persze, nyomuljál, egy fiúnak mindig jól jön, ha akad egy önkéntes, aki leszopná...
2017. ápr. 21. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!