Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek mekkora az ideális farok méret amit szerettek?
Ha a korotokat is írjátok, azt megköszönöm!
Illetve majd ki fogom fejteni, hogy miért érdekel...
Nekem a nagyobb méretek 20cm körüliek.
34
#17es
Igen, mindenki örül ha szép nagy méret van a pasinál. De ez nem elég, ha komoly kapcsolatot akarsz. Ha valakit szeretsz, a 13 cm is bőven elég, habár a 20+ is simán eltűnik bennem. Ha ez van, ez van. Max keresünk ooyan pózokat, amikben méllyebbre megy.
Szóval a kapcsolatban nem a méret, hanem az ember számít. Azért mert nagy van neki, még nem biztos, hogy szeretni tudom.
Szó al a méret nem számít. Csak szexkapcsolatnál.
Kedves előttem válaszoló Hölgy.
13 cm is bőven elég, habár a 20+ is simán eltűnik bennem.. Sajnos ezt nem hiszem el. A szex fontos része a kapcsolatnak, az hogy már pózokat kell keresni, ami TALÁN jó lesz na ott már nem olyan az érzés. A kia farok meg kicsúszik, főleg nekem vékony is.. Voltak kapcsolataim szerintem átlagos belső méretű nőkkel, de mindnek kicsi voltam.. Szépek ezek a sorok, de a valóság az teljesen mást mutat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!