Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen számotokra az ideális farok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 21:48
1/9 anonim válasza:
Töltsön ki, és legyen jó kemény, és a tulaja tudja használni az ágyban.
2/9 anonim válasza:
Inkább legyen kisebb. A nagy farok eléggé fájni tud ha tövig nyomják. Ja és én nem szeretem akinek körbe van metélve
3/9 anonim válasza:
14-17 cm, lehetőleg metélt, de ha nem akkor nagyon figyeljen a higiéniára.
4/9 anonim válasza:
Metélt a levesbe kell, a farok része a fityma is. Aki az öncsonkításért lelkesedik az vágassa le a lányok csiklóját is, mint ahogy azt afrikaiak csinálják.
5/9 anonim válasza:
# 4 Nem érzel azért különbséget a kettő között? :D
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
A lényeg hogy tudja használni és tudjon örömet okozni
8/9 anonim válasza:
#5 Nincs nagy különbség, az egyik férfi körülmetélés, a másik női. Csak azért mert nálunk az egyik elfogadottabb azt hiszed attól normális lesz. Hát nem az.
9/9 anonim válasza:
14-16cm, ne legyen metélt és szeretem ha szőrös,úgy sokkal férfiasabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!