Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, vélemény Justin bieber szerszámjáról?
2017. ápr. 20. 16:50
13/17 anonim válasza:
Honnan tudjatok hogy kicsi?
Nincs is felallva...
Es ha erekcioban ketszer ekkora?
Lehet hogy tenyleg photoshop.
A szor egyenesen bejon nekem, nem tudom mi benne az undorito, már a ferdiaknak is olyam piperkocnek kell lenni mint a noknek manapsag...
Amugy nekem nagyon ellenszenves Justin Bieber, szoval a farka miatt nem valtozott a velemenyem, tovabbra sem kene ez a pasi.
14/17 anonim válasza:
Bunda,de amugy semmi gond vele.
15/17 anonim válasza:
Bármit megadnek ha csak egyszer megdugna.
16/17 anonim válasza:
megduglak én 15# ös hidd el jobb lesz mint ezzel a celebbel
17/17 anonim válasza:
nagyon jó pasi nagyon jó szerszámmal
pasi vagyok de bármit csinálhatna velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!