Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha bukásra állnátok érettségi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bukásra állnátok érettségi előtt, de a tanár hajlandó lenne átengedni, ha. Akkor lefeküdnétek vele? Vagy évet ismételnétek? 18/l

Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 16:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel miért nem veszel hamis érettségit? Ha nem mész amúgy sem egyetemre...
2017. ápr. 21. 22:16
 22/25 anonim ***** válasza:
88%
benzinkutasnak sztem nem kotelezo az erettsegit, hamisat ne vegyel mert lecsuknak teged is, inkabb akkor szard le az egeszet ha nem sikerul menj vmi tanfolyamra inkabb, de azert probald meg jol megirni csak annyit mondok inkabb ne legyen erettsegid mint hogy hamisat vegyel.
2017. ápr. 21. 23:03
 23/25 anonim ***** válasza:
92%
egyebkent vmi csajos szakma kene neked nem benzinkutas, legyel mukormos vagy kozmetikus hulyere keresik magukat es sztem ott nem kerik az erettsegit se.
2017. ápr. 21. 23:05
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel legyél lakásos prosti egy kis időre és havi 1 millió felett kereshetsz.

Aztán megcsinálod az érettségid, ha tudod, meg mehetsz egyetemre is, de anyagi biztonságod az lesz.

2017. ápr. 22. 11:32
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, pénzért is hajlandó vagy szexelni? Csak mertblenne akkor egy kuncsaftod, én.
2017. júl. 14. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!