Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 éves lányok el tudtok még képzelni sexkapcsolatot egy 38 éves pasival?
Nem, nem igazán. Számomra túl sok lenne az a 20 év,hiába csak szex, de akkor is túl furcsa lenne.
18/L
Nem. Igényes meg már egyébként sem vagy ilyen helyesírással.
22/L
39 voltam, amikor összejöttem egy 21 éves lánnyal. Sok éves szünet után most már tizedik éve, hogy újra együtt vagyunk.
#3, helyesírás? A GyK szokásos színvonalához képest tökéletes: 4 vesszőhiány, egy egybeírás, egy betűhiba (lehet, hogy elütés) és a szex helyett sex... Van még egy szóköz hiány is, de azt is elütésnek gondolom.
De a te mondatodban is van egy vesszőhiba... :)
Nem akarok sohasem szex kapcsolatot. De ha akarnék, akkor is max 24 éves férfit keresnék. Nekem nem vonzó a 24 fölötti korosztály, és nem kezdenék velük.
#4es, így most jó a helyesírás? (Amúgy engem is zavar, ha helytelenül ír valaki.)
18l
Ez a megnyílvánulásod után kihagyom kérdező!! Biztos valami nagyon analfabéta,tudatlan,cigó lehetsz...
Amúgy,a kérdésedre a válasz,ha tetszik a férfi igen belemennék!!! DE NEM VELED!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!