Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én sajnálok nőre pént...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én sajnálok nőre pént kőlteni ha bizonytalan a party?

Figyelt kérdés

Szóval úgy vagyok vele h legyen stabíl a nő egzistenciája s inkább apróságokkal kedveskedek inkább.

Számomra nehéz lenne azt elkézelni h valakinek a pl a fizetésem felét odadjam h hírtelen jött hülyeségeket vegyen..

Persze ami kell az kell.

Szerintetek ?

2017. ápr. 19. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Persze a mindenféle kényelmj dolgokat, hobbikat nem is kell, nem is normális az a lány aki ezt elvárja. Kivévr persze,ha házasok vagytok és közös a kassza, de abban az esetben ugye ő is ad bele, és ő is fizeti úgymond a tieeidet.
2017. ápr. 20. 08:33
 12/12 anonim ***** válasza:

nagyon sz*rul kerestem és feltehetőleg fogok is. mégis rossz érzés, ha valaki valamit fizetni akar nekem. mindig azt érzem, hogy én tehetetlen és kihasználható leszek ezáltal, hogy elfogadom. inkább visszautasítom és ha valamire szükségem van, akkor megveszem magamnak.

egyedül a barátaimtól nem tudnám sajnálni, ha épp nekik valamelyiküknek lenne pénzre szüksége. volt már ilyen, és ezt nem tudom megbánni. de én elfogadni nem szeretem, nekem nem jó érzés még randikon se.

2017. ápr. 28. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!