Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én sajnálok nőre pént kőlteni ha bizonytalan a party?
Figyelt kérdés
Szóval úgy vagyok vele h legyen stabíl a nő egzistenciája s inkább apróságokkal kedveskedek inkább.
Számomra nehéz lenne azt elkézelni h valakinek a pl a fizetésem felét odadjam h hírtelen jött hülyeségeket vegyen..
Persze ami kell az kell.
Szerintetek ?
2017. ápr. 19. 22:00
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam :)
2017. ápr. 19. 22:12
3/12 anonim válasza:
talán meglepő, de nő vagyok: ha összejön a randi pl.kávézóban a fogyasztásom fizetem.Ha komolyra fordul a dolog, együttélésre, akkor is felesbe megy minden.
4/12 anonim válasza:
ha már az első randin sem fizet a pasi, akkor megette a fene
5/12 anonim válasza:
Ugy gondolom hogy a férfinek kell odatenni első körben, ez viszont nem mindig pénztől függ. Egy nagyszerű nőnek számít az is hogy odafigyelsz rá (ez sokminden esetében is érvényes). És hidd el egy szívből adott apróság (csoki, virág, mozi,vacsi...egy jó séta...) többet jelent mint több tízezres ajándék, felvágásként.
6/12 anonim válasza:
Ne költs nőre. Csak ha a k...ád.
7/12 anonim válasza:
Az első randin aki meghív annak szokás fizetni. Aztán mehet felesbe, vagy egyszer az egyik egyszer a másik, vagy teljesen külön. Ez megbeszélés kérdése kellene hogy legyen.
8/12 anonim válasza:
Elég jól keresek, de elvárom, hogy ha egy férfi elhív randizni, akkor azt ő állja A-tól Z-ig. Aki sajnál egy vacsora árát rákölteni egy nőre, az meg sem érdemli, hogy nője legyen...
9/12 A kérdező kommentje:
Köszön a válaszokat s ezek jogos felvetések ezeket megértem s rendjén vannak de azt nem tudnám elképzelni ha sok pénzem is lenne h pl én fizessem az előfizetését meg a hóbortokat... De ezek járulékos dolgok.
2017. ápr. 19. 23:20
10/12 anonim válasza:
Nem csak te vagy így vele nyugi. A legtöbb pasi smucig. De mondjuk én nem szeretem ha a párom költ rám vagy vesz nekem valamit. Egy szál virágnak is jobban örülök mint valami drága hülyeségnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!