Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, őszintén! Hány éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, őszintén! Hány éves az életkor, amikor még nem néztek furán akkor, ha kiderül, hogy a nő szűz? Nektek mennyi a maximum, ami beleférne?

Figyelt kérdés
Mondjuk 23-27 között?

2017. ápr. 19. 18:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Huszonpár éves korig még nem fura, de 30 felett azért már vénkisasszon.
2017. ápr. 19. 19:32
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem max. 24,ennyire azért nem a világ közepe a téma..
2017. ápr. 19. 19:36
 13/17 Ramone ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem húznám a számat mert a szüzesség nem kiváltság csak egy hülye társadalom által generált állapot... Nem ez alapján választok partnert hanem hogy emberileg milyen... Egy tisztességes nő ritka manapság mint a fehér holló. Ezt jobban becsülöm mint egy szimpla szűz de idióta nőt
2017. ápr. 19. 20:02
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

Életkortól függetlenül a nők egyik legnagyobb értékének a szüzességét tartanám. Ha intelligens és nincs baj a külsejével, miért lenne ez baj? Kifejezetten csak szűz nők érdekelnek, a többivel egyáltalán össze sem jönnék.

És nem, nem vagyok keresztény, sem semmilyen vallásos őrült, egyszerűen csak nem sikerült kimosnia az agyam a modern világnak, és inkább maradok örökre egyedül, mint hogy egy nem-szűz nőt vegyek feleségül.

21F

2017. ápr. 19. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik a lány, meg minden, nem hiszem, hogy emiatt furán néznék, sőt éppen ellenkezőleg:D De ha nincsen semmilyen szándékom vele, akkor se gondolnék semmi rosszat vagy "cikit".
2017. ápr. 19. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:
84%

22-23 éves korig nem is foglalkozok vele, az hegyett már azért érdekelne kicsit a dolog, hogy mi az az ok, ami miatt még nem vesztette el. De nem elitélés, csak ahogy a tobbiek is írták, érdekelne az oka.

Mondjuk 30 hegyett már azért furán néznék ? talán, kb.

2017. ápr. 20. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok vallási fanatikus, de úgy gondolom, a szexnek a házasságban van a helye.

És nem azért mondom, mert igazából csúnya vagyok, lett volna több fiú is, aki szívesen megváltoztatta volna ezt a gondolkozásomat.

Épp ezért én tisztelem azokat, akik bár megtehetnék, nem fekszenek minden adandó alkalommal.

2017. ápr. 22. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!