Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves korában néz ki a legjobban egy férfi?
Tehát most azt a kort keressük, ahol többnyire a férfiak elérték a maximum vonzerejüket, és onnantól már tovább nincs felfele, csak lefele.
Ezek közül választhattok:
19-24
25-30
31-36
37-41
Ha magamból indulok ki, akkor egyértelműen 24-25 éves korom körül voltam a csúcson, teli voltam energiával, sokat sportoltam, kockahas, izmok, barna bőr, kb. bármelyik puncit megtekerhettem akkoriban :D
Viszont mellette nagyon káros életet éltem, ivás, kokó, fű ezerrel, szóval azóta már csak lefelé megyek.. hát ez van, így jár, aki mindkét végén lánghegesztővel égeti a gyertyát.. :D
34/F
Utolsó kettő, tehát 31-36, illetve 37-41. Több olyan ismerősöm is van, akik már igencsak 40 körül vannak, vagy még idősebbek is és piszkosul jól tartják magukat, nagyon sármosak és vonzók, fiatalosak, ugyanakkor férfiasak és dögösek.:)
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!