Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire kíváncsi vagyok a barátnőm barátnőjének a puncijára?
Barátnőm mesélte, hogy nemrég véletlenül meglátta a barátnőjének a punciját (telefonján a képek közt véletlen ott volt). Ennek hatására teljesen erős késztetés lett rajtam úrrá, hogy nekem is látnom kell, csak mert a barátnőm látta és én meg nem, így kimaradtam belőle.
Úgy érzem ez a tüske kijönne belőlem és megnyugodnék ha én is látnám, de nem akarom megcsalni a barátnőmet és nem akarom, hogy azt higgye, hogy ő nem elég jó nekem.
Attól félek, hogy ha megmondanám ezt barátnőmnek, hogy én is látni akarom azt, akkor felháborodva szakítana velem. Teljesen elkeseredetten, megértetlenül és kihagyva érzem magam.
Persze, hogy normális, én is kíváncsi vagyok minden jó nőnek a puncijára :D
Az nem világos, hogy akkor a csajod telefonján van a kép?
Mert ha igen, akkor egyszerű, nézz bele a telójába, amikor nem látja, kész, meg van oldva :)
De nehogy elmondd ezt neki, hogy látni akarod, mert úgy kihajít, hogy a lábad nem éri a földet :D
Egyrészt a kép a barátnőm barátnőjének telefonján van. Másrészt ez nem csak kíváncsiság hanem erős késztetés ami muszáj. Ha a barátnőm látta, nekem is látnom kell. Ha kell, nézegessen más farkakat meg ilyenek, mert úgyse csalna meg, ahogy én se őt. Csak így kvittek lennénk. Így is van köztünk egy szakadék ami azt jelenti, hogy barátnőm majdnem mindenben jobb nálam, nekem meg semmi nem sikerül.
Oké, a világ legcsodálatosabb tüneménye a barátnőm, aki mindenhogy imád engem és én is őt, ez a késztetésem nem szexuális töltetű. Neki kitárulkozott véletlenül a barátnője, de én hátrányban vagyok hozzá képest.
Mondhatjátok hogy beteg vagyok, de nem létezik olyan szakember akinek ilyen jellegű problémákat el lehet mondani, mert az ilyenekre senki nem kíváncsi, én meg barátnőmék hülyesége miatt szívok és nem találok megoldást. Ez csak egy baj a sok közül, amit képtelen vagyok megoldani.
Megmondhatnám a szerelmemnek, de akkor kiakadhat és lelkileg teljesen tönkretehet és motivációképtelenné tehet azzal, hogy elhagy. Nem én tehetek róla, hogy ez fáj nekem. Problémám van és fingom sincs hogy mi okozza és arról sem, hogy oldhatnám meg.
Az ellenséges hozzáállás csak hátráltat engem, mert az ilyen vélemény az gonosz embernek állít be, pedig Ő a Mindenem. Megértésre és komoly segítségre van szükségem, csak nem tudom hogyan.
Ha megértés és segítség kell, fordulj pszichológushoz.
De komolyan. Ha már egy kép látásának említése ezt okozza, akkor gondolj bele, mi jöhet még a jövőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!