Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Készítettem a farkamról képet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Készítettem a farkamról képet és olyan oldalra feltőltöttem ami privát és csak en látom, illetve akinek van linkje. Tovább?

Figyelt kérdés

De rákerestem google automatikus keresséssel hasonló képekre és nem csak nemi szervekről hanem minden féle súlyos bőrbetegségről talált képeket.

De nagyon extrémekről, hogy valakinek rohad a lába, el van feketedve, meg vérző sebekről, kelésekről nemi szerveken vagy akármilyen bőrfelületen.

Most ez valami véletlen, vagy a google szerint ilyen dolgokban érintett a péniszem is? :/

19/f

2017. ápr. 18. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
XDDDDDDD KIB....ASZOTT HÜLYE VAGY
2017. ápr. 18. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Ez csak a keresőmotor hibája, igazából csak terhes vagy, nyugi. :)
2017. ápr. 18. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Prof. Dr. Google
2017. ápr. 18. 17:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Ennek több oka van:

- Az emberek a Google-ban több betegségre keresnek rá, mint amennyi egészséges péniszt nézegetnek, ezért a keresőmotorok népszerűbbnek tekintik a sebes vérző, stb. képeket.

- Az egészséges, kívánatos példányokat nem osztják meg nyilvános oldalakon, hanem lakattal jelszóval védett helyeken őrzik, mint te is.

- A fizetős és privát oldalakra nem találnak rá Google kutyái.

Ha csak simán beírod a Google-ba, hogy pénisz, az első kép egy Dávid szobor, de az is egy magánrendelő reklámoldala.

2017. ápr. 19. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!