Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek volt már olyanban része mikor két pasi dugja egyszerre, az egyik a seggét a másik a punciját?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 23:48
2/12 anonim válasza:
Nálunk ez rendszeres, hogy két lyukba kapom.
3/12 anonim válasza:
srácként kértek ilyenre, de nem tetszett az ötlet xd
4/12 anonim válasza:
Hat, parom + mukuki mar megvolt. Ez a kedvencem, mashogy nem igazan erzek semmit.
5/12 anonim válasza:
1 x borzalmas volt privát üzenetet nem kérek mert úgysem fogok válaszolni.
6/12 anonim válasza:
2x volt nem igazán volt élvezetes inkább kellemetlen, ellentétbe párommal ha análozunk és vibrátor van a rendes helyen azt meg élvezem
7/12 anonim válasza:
Én többször is csináltam már, szerintem nagyon jó. Biztos h fogom is meg csinalni, ha lesz alkalmas partner
9/12 anonim válasza:
Egyszer volt benne részem. Kicsit fura és szokatlan volt, de élveztem. Hozáteszem, hogy már elotte rendszeresen csináltam az anált. Nem az volt az elso alkalom hátulrol. Szerintem vállald be nyugodtan, tetszeni fog.
27N
10/12 anonim válasza:
Az ilyen nőktől kerüljön el a sors....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!