Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ti megszoktátok nézni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti megszoktátok nézni szexuális szempontból a nagyon fiatal lányokat?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy meg is dugnátok, csak megnézni.

Én pl. 16 év alattival sosem szexelnék, de a nagyon fiatal lányokra is ha ránézek, akkor rögtön meztelenül képzelem el Őket akaratlanul is.

26/f

Légyszí legyetek őszínték, szeretném tudni, hogy minden rendben van e nállam.

Kort is írjatok, köszi!

2017. ápr. 17. 14:12
1 2 3
 21/28 János Gilján ***** válasza:
57%

Kedves 16/20-as ifjú hölgy!

Kérlek azt értsd meg, hogy ez a helyzet nem olyan egyszerű, ahogy egy szélsőségesen gondolkodó tini azt elképzeli. Ez nem arról szól, hogy vannak a mocskos szatír állatok és vannak a normális emberek, a kettő szélsőség között 1000 részmegoldás létezik.

Arról, senki sem tehet, hogy milyen embertípus iránt vonzódik, és ezt a vonzódást nem, vagy csak minimálisan lehet befolyásolni. Az a férfi, aki vonzódik egy 14 éveshez, az pontosan annyira tehet róla, mint te tehetsz arról, hogy tetszenek neked mondjuk a 16-18 éves srácok.

Felelősséget vállalni már csak a cselekedetek miatt kell, és rengetegen vannak, akik végig küszködik az életüket, a beteljesületlen szexuális vágyaik miatt mert mondjuk 40 évesen még mindig a 14 évesek tetszenek nekik. Próbáld elképzelni azt, ha te odamennél egy 16 éves sráchoz, akkor verés és börtön lehetne a jutalmad érte, ezért a legmélyebb titokban kéne tartanod a (számodra) normális szexuális vágyaidat! Képzeld el, hogy a társadalom azt mondaná neked, hogy mostantól az 50-es nőkre kell gerjedj, mert az a normális és kész. Feltételezem, hogy egy ilyen helyzetben te telesírnád a párnádat a 16 éves "Jocóka" iránt érzett tiltott vonzalmad beteljesületlensége és büntethetősége miatt.

Azok az emberek, akik ilyen a társadalommal összeegyeztethetetlen vágyakkal rendelkeznek és mégis képesek kontrollálni magukat egy életen át, sokkal inkább tiszteletre és egyben sajnálatra méltóak a szememben, mint megvetésre.

Nekem szerencsém volt, mert a pöttöm feleségem személyében megtaláltam a megoldást, de el sem tudom képzelni, mit élhet át az, aki egy életet él le úgy, hogy 14 éves vagy fiatalabb gyerekekről álmodozik az örök beteljesületlensége poklában.

2017. ápr. 18. 13:21
 22/28 János Gilján ***** válasza:
Elnézést, most olvasom, hogy a lányok iránt vonzódsz, kérlek értelmezd eszerint a fenti szövegemet. Nagy jelentősége a mondanivalóm szempontjából nincs ennek a kis botlásomnak.
2017. ápr. 18. 13:24
 23/28 A kérdező kommentje:

Utolsó! Részben egyetértek, de amúgy ugye azt tudod, hogy 14 éves kortól már bárkivel szexelhetsz törvényesen? Ez a beleegyezési korhatár, de az elöző oldalon írt válaszodból arra követkeutetek, hogy ezt nem tudtad.

És ezzel együtt szerintem ez nem teljesen normális dolog és nem feltétlenül jó hasonlat amit előbb írtál.

Az teljesen normális pszichológialag, ha egy 14 éves egy 50 éves felnőtthöz vonzódik, de fordítva mondjuk nem feltétlenül, bár lehet az. Ez sok egyedi tényezőtől függ szerintem. Még akkor sem egyértelműen normális, ha törvényes. És nem azért nem normális az pl., hogy én olykor másodlagos nemi jelleggel még nem rendelkező lányokhoz vonzódom, mert a társadalmunkba ez tabu.

Ennyierővel ez bármire ráhuzható lenne és könnyű "menekülési út" a saját lelki-ismeretünk elől.

Ez nem csak egy emberről szól, így egy fiatal egy idősebbnek nyílván nehezebben árt lelkileg mint egy idősebb egy fiatalnak. Igazából felelőséggel tartozunk a fiatalabbak lelkivilága iránt.

Szóval, ha valaki az ilyen jellegű nemi vágyainak utat is enged, csak mert nem fér a bőrébe az igenis elitélendő, még akkor is, ha nem teljesen egézséges és vívódik.

És az én problémámat sem azt képzi, hogy meg akarnám dugni a gyerekeket.

2017. ápr. 18. 13:40
 24/28 János Gilján ***** válasza:
58%
Egy szóval se mondtam, hogy menekülési út, vagy mentség, ha végül begőzöl egy ilyen fazon és megerőszakol egy 12 évest. Félreértettél. Mindössze arra akartam célozni, hogy ez a kérdés koránt sem olyan egyszerű, és ha valaki egy életet kénytelen végigélni azzal a csapással, hogy ő kiskamaszokhoz vonzódik, annál nagyobb csapást keveset tudok elképzelni. Mint említettem, minden tiszteletem azé, aki ez a csapás mellett is ember tud maradni és meg tudja fékezni egy életen át a vágyait.
2017. ápr. 18. 13:53
 25/28 A kérdező kommentje:
Akkor bocsi, amúgy mint írtam többnyire egyetértek. :)
2017. ápr. 18. 14:06
 26/28 anonim ***** válasza:
51%
Én 21 évesen már a 17 évesre se tudok úgy ránézni, hogy lefeküdnék vele... lett volna alkalmam csak a héten 2 17 éves csajra is, de mindkettőt lemondtam, mert nekem még ennyi idősen is gyerekeknek tűnnek.
2017. ápr. 18. 18:35
 27/28 anonim ***** válasza:

>#26 pattintsd rám mindkettőt, lerendezem egymás után, vagy akár egyszerre is mindkettőt.

Nekem nem probléma hogy kölkök még!

(Mert sem fizikailag, sem jogilag nem azok már! :P ;))

2017. ápr. 18. 18:39
 28/28 anonim ***** válasza:
75%

Jó vicc! 21 évesen persze, hogy érdektelennek tartod a 17 éveseket, mert ez az a korszak, amikor egy egyetem végéhez közelítő vagy már dolgozó ember felnôttnek érzi magát egy, még le se érettségizett tinihez képest. De 4 év korkülönbség amúgy pcsafüst, majdhogynem kevés is. Majd térjünk vissza a kérdésre, mikor 31 meg 41 leszel, hogy mit csinálnál egy 17 éves puncival!

2017. ápr. 19. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!