Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti megszoktátok nézni szexuális szempontból a nagyon fiatal lányokat?
Nem azt mondom, hogy meg is dugnátok, csak megnézni.
Én pl. 16 év alattival sosem szexelnék, de a nagyon fiatal lányokra is ha ránézek, akkor rögtön meztelenül képzelem el Őket akaratlanul is.
26/f
Légyszí legyetek őszínték, szeretném tudni, hogy minden rendben van e nállam.
Kort is írjatok, köszi!
Figyu, 14 éves a barátnőm -13 volt én meg 17, amikor összejöttünk-... Tudom, hogy sokan betegesnek gondolják/gondoljátok ezt, de én szeretem Őt, Ő is engem, szóval mi itt a gond?
Igazából csak annyit akartam írni, hogy teljesen normális, ha megnézed Őket.
18/F
Ránézek egy lányra és tetszik. Az, hogy mennyi idős csak később jut eszembe.
Ha pedig nem látok benne semmit, szintén nem gondolkodom el, hogy azért-e mert még nem elég nőies, vagy más miatt.
Nektek, férfiaknak, ilyenkor annak a (kis)lánynak az apja helyébe kéne képzelnétek magatokat, akit ti megnéztek, vagy rosszabb esetben lefektettek... Szerintetek annak az apának tetszik, hogy az ő pici lányát ti nézitek/dugjátok? Nem... És nektek sem tetszene, ha a ti lányotokkal csinálnák ugyanezt. Vagy igen?
14/L/L, szóval ne írjatok.
#16, Ez mind szép és jó, hogy leírtad leányom, de! Ha egy apa, nem tudja úgy nevelni a lányát, hogy az ne úgy öltözködjön meg viselkedjen, mint egy felnőtt nő, akkor ne siránkozzon azért, ha esetleg felcsinálják a lányát!
Mi, férfiak, pedig ha meglátunk egy szép nőt, akkor rögtön beindulunk.
Ez ellen nem tudsz mit tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!