Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szőrös pinuval lehet prostinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrös pinuval lehet prostinak állni? Ilyen lakásosra vagy félig amatrre gondolok nem akarom leszedni

Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 09:57
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Nekem csak erettsegim van mehetek arufeltöltőnek pultosnak eladónak a suli mellett max 80 ezer amit kapok. Eddig is így volt csak a lakhatásom ingyen volt úgy mint egy atlag pesti diáknak aki a szüleivel él. De én a pasimnál laktam akivel vége. Aki ezt nem érti.... Es nem fogom feladni a sulit azért hogy helyette anyamnal lakjak és egész életemben a sarki boltban vagdossam a felvágottat.
2017. ápr. 17. 14:51
 32/48 anonim ***** válasza:
79%
Es hogy fizeti az 500at? Előre? Utólag? Vagy randinként részletekben?
2017. ápr. 17. 15:43
 33/48 A kérdező kommentje:
Termeszetesen havonta előre
2017. ápr. 17. 18:19
 34/48 anonim ***** válasza:
93%
Szóval a kezedbe nyom fél milliót első találkozáskor, és reggel megígéred, hogy holnap után is jönni fogsz?
2017. ápr. 17. 19:40
 35/48 anonim ***** válasza:
78%

Vagy igazi palimadár az embered, vagy nagyon trükkös.

Ha azt mondja h holnap utalja a pénzt csak ma még akkor csináljátok egy probadugast, kezdj el gyanakodni :D

2017. ápr. 17. 23:33
 36/48 anonim ***** válasza:
24%
Alex, ez nem így működik. A lányoknak se egy hónapra kell a pénz, a daddynak se egy alkalomra a lány. Közvetítő irodán keresztül megy az üzlet. Nem ma kezdték, meg van szervezve.
2017. ápr. 17. 23:55
 37/48 anonim ***** válasza:
82%

36:

Mindent ertek 74%-os barátom:)

Ide jöttél reklámozni az oldalt. Te javasoltad a kérdezőnek a10es válaszban a suggar daddy-t, aki mit ad isten, rögtön be is regelt es rögtön kapott is egy havi felmillas ajánlatot (természetesen havonta előre, lol). Persze nem csoda, mivel a kérdező is te vagy ugyebár. Bármennyire is próbálod adni a vidéki naivát, a szöveg elárul. Csak te es a kérdező irta ugy, hogy "daddy-val", mindenki más magas hangrendü ragot használ.

Meg kell hagyni egész ügyes gerilla-marketing. Csak ezzel a 36os válasszal kicsit tultoltad.

2017. ápr. 19. 17:42
 38/48 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül?
2017. ápr. 22. 00:13
 39/48 anonim ***** válasza:

Alex C, te sok krimit nézel, ugye?

Magyarország egyes vidákein a férfival, más vidékein a férfivel. Egyes helyeken fölismernek, másutt felismernek.

De én elárulok neked valamit: A daddy is én vagyok!

Nem, nem így van.

Én a hirdetési oldal tulajdonosa vagyok, így csinálok forgalmat.

2017. ápr. 22. 05:56
 40/48 A kérdező kommentje:
Összejött a pasival és minden ok :-)
2017. ápr. 22. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!