Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös pinuval lehet prostinak állni? Ilyen lakásosra vagy félig amatrre gondolok nem akarom leszedni
Vagy igazi palimadár az embered, vagy nagyon trükkös.
Ha azt mondja h holnap utalja a pénzt csak ma még akkor csináljátok egy probadugast, kezdj el gyanakodni :D
36:
Mindent ertek 74%-os barátom:)
Ide jöttél reklámozni az oldalt. Te javasoltad a kérdezőnek a10es válaszban a suggar daddy-t, aki mit ad isten, rögtön be is regelt es rögtön kapott is egy havi felmillas ajánlatot (természetesen havonta előre, lol). Persze nem csoda, mivel a kérdező is te vagy ugyebár. Bármennyire is próbálod adni a vidéki naivát, a szöveg elárul. Csak te es a kérdező irta ugy, hogy "daddy-val", mindenki más magas hangrendü ragot használ.
Meg kell hagyni egész ügyes gerilla-marketing. Csak ezzel a 36os válasszal kicsit tultoltad.
Alex C, te sok krimit nézel, ugye?
Magyarország egyes vidákein a férfival, más vidékein a férfivel. Egyes helyeken fölismernek, másutt felismernek.
De én elárulok neked valamit: A daddy is én vagyok!
Nem, nem így van.
Én a hirdetési oldal tulajdonosa vagyok, így csinálok forgalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!