Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és Fiúk! Nagyon beindítanak az álló farkak ez normális?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. Nagyon felizgulok az álló farkakra. Így a páromra is, ha látom az övét vagy ha mondja hogy merevedik neki. :) Nagyon elkezdek nedvesedni. Ez normális?
Azért kérdezem, mert előző barátomnál is ez volt már a helyzet. Mondtam is neki, hogy engem ez nagyon izgat, ha látom, meg érzem ahogy megkeményedik a kezemben vagy a számban. Ő meglepődött. Azt hittem ez mindenkinél ilyen, hogy ennyire kívánja és ezért szexel két ember egymással mert érzik ezt és mert ennyire akarják egymást. Ő azt mondta, hogy hát nem. Meg kevés az ilyen...
Mi a véleményetek? Lányok ti hogy vagytok a dologgal?
Srácok, tapasztalatok? Barátnőitekkel milyen?
2017. ápr. 16. 20:49
11/15 anonim válasza:
Nemtom, engem az izgalombajövő lányok és nedvesedő puncik tudnak felizgatni, meg ha tudom, hogy egy nőt én izgattam fel! ;)
13/15 anonim válasza:
En is pontosan igy vagyok! Elvesztem a fejem ha erzem a baratom ferfiassagat a fenekemnel, a kezemben, a szamban vagy a puncimban!
14/15 Hoshigaki Suga válasza:
Én is így vagyok vele, szerintem normális :)
15/15 János Gilján válasza:
Kérdező az nem lenne normális, ha egészséges és ivarérett fiatal lányként ez nem izgatna téged. Megnyugtatlak, nincsen semmi baj veled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!