Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legszokatlanabb masztija?
Pl strandon, repülőn, telefonfülkében, autóban, buszon, stb.
Vagy esetleg úgy, hogy közben meglesett valaki mást, vagy éppen őt lesték meg közben.

Autóban, miközben vezettem.
18/F
Kort és nemet is írjatok lécci!
Nekem: balatoni strandon a vízben, suliban órán, uszoda tusolóban, kocsiban vezetés közben...

Uszoda tusoló, melóhely iroda, kocsiban (többször), nádasban egyszer 16 évesen : ), egyszer kocsiban egy csaj előtt (mellett), aki végignézte.
39f

Suliban órán.(Általános iskola 7.osztály)
A mellettem ülő lányra.Nem vette senki észre,nem vettem elő.Bele is élveztem a gatyámba.Szerencsére utolsó óra volt.A végén pucoltam haza.Amikor mentem haza,jött velem szemben valami gimnazista és odakiabált,hogy "te se igyál többet".Gondolom azt hitte,hogy behugyoztam.

Gőzkabinban úgy, hogy még mások is voltak ott csak a sűrű gőztől nem lehetett látni. :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!