Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szerintetek ez baj?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek ez baj? Bevállalósabbnak kéne lennem?

Figyelt kérdés

Beszélgettem két fiúval face-en (na nem egyszerre, egy hónap eltérés van a két eset között), mindketten kértek puncis képet. Egyiküknek se küldtem. Az egyik azt mondta, hogy "ha ennyire se vagyok bevállalós, milyen lehetek az ágyban"... vagy valami hasonlót. A másik pedig azt, hogy nehéz eset vagyok, és eddig bárkitől ha kért, minden lány küldött neki.

Ez tényleg gáz, hogy én nem küldtem?

2017. ápr. 16. 11:33
1 2 3
 11/22 RRR ***** válasza:
100%

nem az

semmi baj veled,ne aggódj

2017. ápr. 16. 12:11
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy legyél bevállalós. Aranyszabály, hogy neten, névvel nem küldünk intim képet idegeneknek. Gondolom nem akarod a Napiszaron végezni. A kis kujonok meg vegyék már a fáradtságot, hogy megismerjék azt a lányt, akihez a punci tartozik.
2017. ápr. 16. 12:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól lesz valaki bevállalós, hogy képet küld a nemi szervéről másnak.
2017. ápr. 16. 13:50
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok,de én mondom,hogy ha neked ez nem esik jól,ne csináld!Ne akarj magadra erőltetni olyat,amit te nem szeretsz,semmi jó nem származik belőle.
2017. ápr. 16. 15:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én be vállalós vagyok az ágyban de akkor se küldenék ilyen képet senkinek ha a földbe verné magát. Nem vagy szánalmas inkább azok akik írtak neked.
2017. ápr. 16. 15:17
 16/22 anonim ***** válasza:

Ne küldj!!!!!! miért küldenel olyanoknak aki pl....nem a barátod , úgy értem nem jársz vele.

Azért mondjak ezt pl.... nem vagy be valalos, felénk vagy stb...

Hogy többet meg tudjanak , pl fotó , de ne dolj be ennek az ozsdi truknek.

Egy lány vagy no nem ettől lesz menő hogy hogy ilyet csinál és konyüvérü lesz.

Amúgy sok lány élete tönkre ment az ilyen dolgok miatt pl csak egy fotó, 100% hogy egy fiú megmutatja a hevernak és folmegy a világhálóra fecebook, stb...nagyon sok van ilyen a YouTube on.

[link] Ezt nézd meg kérlek, remelem segít döntésedben.

2017. ápr. 17. 07:53
 17/22 A kérdező kommentje:
Én is tisztában vagyok vele, hogy milyen hátrányai lehetnek, ha valaki ilyen képeket küld. Többek között pont ezért nem is küldtem. Nem kell döntenem, továbbra sem szeretnék küldeni. Egyébként ismerem az Amanda Todd-sztorit.
2017. ápr. 17. 10:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Nem hinném, hogy a normális ismerkedés része lenne az intimfotó-csere.
2017. ápr. 17. 11:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Élőben kell bevállalósnak lenni, nem a neten
2017. ápr. 17. 16:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én szoktam olyan képeket küldeni amin nem latszik az atlrcom a neten, de csak is névtelenül. Facebookon sose küldenék max egy olyan oldon ahol nem lehet beazonosítani. Jól tetted h nem küldtél
2017. ápr. 18. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!