Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek sikerült végleg abbahagynia az önkielégítést?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki megpróbált végleg felhagyni az önkielégítéssel és előtte pedig rendszeresen (akár minden nap) csinálta?2017. ápr. 15. 18:11
1/15 anonim válasza:
Én soha nem próbáltam abbahagyni, pedig rendszeresen szexelek, de a kézi is kell mindig :) 37F
2/15 anonim válasza:
Próbáltam, de egy idő után már aludni sem tudtam.
3/15 anonim válasza:
Hm nekem az urológus ajánlotta fel lehetseges gyógymódként,abban az esetben ,ha szexuális kapcsolat nem volna megoldható,de vegyitve jo csak igazán!
4/15 anonim válasza:
15 éve nős vagyok de a mai napig csinálom néha... mert kell.. és jo.
5/15 anonim válasza:
A hokizást nem lehet kinőni, hiába van állandó kapcsolatban valaki, akkor is visszatér rendszeresen vagy ritkábban a kézhez. Ezt a nőknek is el kell fogadni nem tudnak mit tenni ellene.
7/15 anonim válasza:
Az összes olyannak, akik már halottak.
8/15 anonim válasza:
Hívőknek konkrétan sikerült, egyszerűen elhagyták a hitük gyakorlása közben. Tedd fel a kérdést a vallás kategóriában. Úgy tűnik az eddigi válaszokból, nem nagyon létezik más hatásos módszer erre.
És ami érdekes, azt mondják, így is boldogok tudnak lenni, sőt. Nem gondolom, hogy bolond az, aki egy jó párkapcsolattal beéri az ilyet és az kielégíti.
9/15 Téékáá válasza:
Nekem sikerült, 10 éve van barátnőm és mindig ha megkivanom kapok segítő kezet ,de ha nincs ott a közelembe nem is kívánom ugy, magamnak csinálni már gáznak érzem, meg nekem nem is olyan jó ugy.10 év alatt alig csinaltam par alkalommal magamnal, ha nem lenne barátnőm valszeg verném a répát
10/15 anonim válasza:
Persze sikerült, leamputáltattam miatta a kezeimet xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!