Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő aki egyedülállóként sosem végez önkielégítést?
2 évig orgazmus nélkül? :) nekem ez túl hihetetlen :) én 1 hétig nem bírom és magamhoz nyúlok de hát nem vagyunk egyformák!
31N
létezik, akinél az orgazmus akkor jó, ha van valakije. Ez változó, mert én is ismerek olyat, hogy nem akar magában orgazmust, mert csak frusztrálja a tudat, hogy nincs senkije, ezért minden féle szexualitást kerül, még a maszturbációt is.
Érdekes módon pl párom sokkal többet maszturbál amióta együtt vagyunk, mint előtte, mert előtte nem nagyon csinálta. Most már jobban kívánja a szexet és ha egy hétig mondjuk nem látjuk egymást, akkor csinálja magának.
Még soha nem csináltam,és nem is vágyom rá.Viszont egy jó szexre azzal,akit szeretek,arra annál inkább. :D Nem izgat a gondolat,hogy magamnak csináljam,sőt.
20/L
Persze, több ilyen lányról is hallottam már, a barátnőkkel beszéltük.
Én sem viszem túlzásba, volt olyan hogy nem volt párom és 1-2 hónapig egyáltalán nem csináltam, de volt olyan is amikor 1 hétig minden nap, szóval nem tudom ez mitől függ :D De szerintem a csajoknak közel sem olyan alapvető a dolog mint a férfiaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!