Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs a kapcsolatunkban orál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs a kapcsolatunkban orál, más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

Mindegy a kérdés szempontjából, hogy a férfi/nő vagyok-e, ha rajtam múlna, lenne, szeretem csinálni is és kapni, de ő nagyon nem szereti csinálni...erőltetni nem akarom, kevem meg így nincs nagyon csinálni nekem sem. Ennek köszönhetően kb nuku orál.

Van még ilyen pár itt? Ti hogyan bírjátok hosszútávon?

huszonévesek vagyunk

2017. ápr. 14. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha titeket nem zavar, és szerintetek ez így jó, akkor nem számít más véleménye szerintem. Egyébként én nem tudnám elképzelni a kapcsolatomat orál nélkül. Imádom adni és kapni is. Nyilván ha számodra így nem teljes a szexuális élet, valamit kénytelen leszel előbb-utóbb lépni, de kár elhúzni a dolgot, ha már most esetlegesen zavar. /L
2017. ápr. 14. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék enélkül élni. Sajnos, ha ö nem csinálná nekem, akkor fel is út, le is út...
2017. ápr. 14. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A ti kapcsolatotokba nekem se volt még orál. De kibirom.
2017. ápr. 15. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!