Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves feleségek, ha alapbol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves feleségek, ha alapbol annyira nem vágytok a szexre, de a párotok szeretné, hogyan kedveskedhetne nektek a férjetek, minek örülnétek, hogyan közeledjen?

Figyelt kérdés
Köszönöm elöre is a segitségeteket.
2017. ápr. 13. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kívánok akkor felőlem tótágast is állhat. Ki verem le szopom ő el élvez és forduljon az oldalára azt nyugi van...
2017. ápr. 13. 19:52
 2/11 anonim válasza:
100%

Szia

Odajonne hizzam olelne csak es puszilgatna es ha nem lenn kedvem szexelni akkor nem ajanlanam hogy piszkaljon vele mert csak ideges leszek vigyel neki popkornt es nezzetek a tvt ez az eggyik vatiacio a masik meg higy bemesz a szobaba bekapcs.a tevet es nezed s nem foglalkozol vrle neha ez is segit egy nonek...

2017. ápr. 13. 19:54
 3/11 anonim válasza:
Elozo vagyok meg mar ha ott olelgeted lehet h megjon a kedve..
2017. ápr. 13. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Kedves szavakkal, a házimunkám, főztöm iránti megbecsüléssel, valamint közös, kedves élmények felidézésével már sok mindent el lehet érni nálam, ha alapból nem vagyok megfelelő hangulatban. :)

Az viszont édes kevés, ha az álló cerkájával bökdös.

2017. ápr. 13. 19:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm amiket irtok, figyelek rátok.
2017. ápr. 13. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:

#1,

tulajdonképpen teljesen rendben van! :D

Csak aztán nehogy már várjam, hogy mikor nincs kedved... :D

2017. ápr. 13. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

Nálunk az általában beválik hogy megcsinál minden házimunkát miközben én a kanapén pihenek és olvasgatok/sorozatot nézek. :) Utána valami finom édességgel kedveskedhet nekem, esetleg főz valami finomat. Utána egy jó masszázs... ettől mindig megjön a kedvem, még a legrosszabb napon is.

27/N

2017. ápr. 13. 21:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Na most megy el a qrva anyj...ába az összes érdek-házas asszony..... s csodálkoznak, hogy a férfiak félrelépnek.

Házimunka, édesség... ez nem a szex előjátéka kell legyen hanem a házasság természetes velejárója, de akkor kérem a hölgyek is menjenek mossanak autót és vegyenek részt a gyerek szoba kifestében, ne csak magyarázzanak.

A szex nem ajándék kell legyen hanem az élet része.

S kérem akinek nem tetszik olvassa el az első sort amit itt írtam újra!

2017. ápr. 13. 21:41
 9/11 icu75 ***** válasza:
Ami azt illeti ha éppen alapból nincs kedvem, akkor is elég ha csak rám néz vagy a legjobb ha hátulról hozzám simul,ölel és a nyakamba csókol. Abban a pillanatban hagyom is a francba a mosogatást.
2017. ápr. 13. 21:50
 10/11 anonim válasza:
Nem kell hogy ajándék legyen persze, de egy nőnél előfordulhat hogy nincs kedve míg egy férfinál ilyen nincs ha tetszim ha nem ez van, házimunka főzés masszázs... Ezt én is túlzásnak tartom, én pl imádom a férjem ha nincs kedvem elég lenne ha puszilgatna szép szavakat mondana, de az én férjem nem próbálkozik mindig megvárja míg én kezdeményezek, mi ezt meg is beszéltük nekünk így jó imádjuk egymást, és mellékesen szex szándék nélkül is megcsinálja a házimunkát stb (27N) 4éves házasság
2017. ápr. 13. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!