Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felizgat egy ismeretlen nő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felizgat egy ismeretlen nő, hogy tudhatnék meg róla bármit? Vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

ahol lakom a szomszédban van egy parkoló és egyszer vélelenül kiszúrtam egy 40 körüli nőt aki igencsak beindította a fantáziámat :D sajnos én 15 évvell fiatalabb vagyok, úgyhogy csak úgy ismerkedni vele nem lenne túl egyszerű...

másnap körülbelül ugyanakkor , teljesen véletlenül, újra megláttam, ezért gondoltam akkor szokott hazamenni...

Azóta ha tehetem minden délután "csekkolom".

Ez már beteges lenne? Hogyan tudhatnék meg róla több infót, hogy ki ő? csak a rendszámát tudom...

25F

2017. ápr. 13. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért betegesen nem csináld a dolgot, hogy eleinte csak kilesed, majd netán elfajulnak a dolgok és követed hazáig, netán meglesed és maszturbálsz is rá... ha annyira érdekel szólítsd le ne félj tőle, de mondom ezzel a nyomozgatással meg leskelődéssel csak óvatosan, mert nagyon terhes tud lenni a nőnek, ha netán észreveszi és onnan meg már semmi esélyed sincs nála így meg van pár % azért. Hajrá.
2017. ápr. 13. 14:16
 2/7 A kérdező kommentje:
nem is akarok betegesen semmit, egyelőre csak annyi van hogy ha épp elcsípem amikor hazamegy meglesem (persze nagyon óvatosan)..:D
2017. ápr. 13. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudom csak írtam, hogy könnyen elfajulhat a dolog. Akkor óvatosan kukkolgass, de legyen ennyi elég és szép lassan engedd el a dolgot, ha nem mész oda hozzá.
2017. ápr. 13. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:
még oda is mennék hozzá valami logikus okkal, de azért 15 évvel idősebb nővel csak úgy ismerkedni...hát nem könnyű..:D
2017. ápr. 13. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt senki nem állította, hogy könnyű is lesz :) Kamu szöveg. "Nem a volt osztálytársamnak tetszik lenni az anyukája? Áááá nem most nézem maga sokkal fiatalabb és szebb, de nagyon hasonlított rá" :)
2017. ápr. 13. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Igy ahogy előttem irja. Bármivel szóba lehet elegyedni. Ha egy kicsit is vevő rá, vagy rád, már nyert ügyed van. Onnan már majd ő is segit a beszélgetésbe. Ha meg nem jön össze , akkor annyi. De megkell próbálni.
2017. ápr. 13. 15:26
 7/7 A kérdező kommentje:
várok még hozzászólásokat :)
2017. ápr. 15. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!