Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak belemennétek szexkapcsolatba egy nővel úgy hogy párotok van?
Nincs bennem jóérzés, mert nem rakom utcára, mert jómódban élhet és mindig megadom neki azt a szeretetet és figyelmet, amit csak elvárhat? Benne nincs jóérzés, hogy nem adja meg amire én vágyom és bele vagyok kényszerítve, hogy egy "szexbarátot" tartsak és küzdjek a lelkiismeretemmel.
...okés mostmár egész hozzászoktam a helyzethez, de ennek akkor sem így kellene működnie.
Ez, hogy "én eltartom, ő meg rákényszerít, hogy szeretőm legyen" színtiszta gerinctelenség. Keresd meg azt a nőt, aki mellett nem kell szeretőt tartanod. Vagy menj a szeretődhöz. Mi a halálnak vagy valakivel, akit
1. el kell tartanod?
2. Még meg se b***hatsz rendesen?
Barátom, az van, hogy neked kényelmes az, hogy anyu hazavár, főz, mos, takarít rád, a szeretőd puncija meg tök izgi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!