Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked mi a fontosabb, hogy rajongj a partneredert, vagy hogy ő rajongjon erted?
Vagyis inkabb választasz egy olyan kapcsolatot amelyben életed szerelmével lehetsz, de ő érezhetően nem rajong erted annyira, vagy inkabb egy olyat választasz, ahol érzed, hogy Te vagy a partner számára az abszolút Nr1 a világon, soha senkiért nem cserélne le, mikozben te nem rajongsz erte annyira.
Azokat a válaszokat hogy egyformán, meg mindkettő, hanyagoljuk, ha kérhetem. Tegyük fel, hogy választani kell ezek közül. Melyiket választod?
(Nem és kor hasznos lenne)
ilyen esetben inkább hagynám, mert az egyik félnek sem jó, ha a másik máshogy érez, akkor keresnék olyat, akiért tudok eléggé rajongani, vagy aki tud eléggé rajongani..
18l
Ő rajongjon értem. Szükségem van arra, hogy valaki oda-vissza legyen értem és csodáljon, kényeztessen.
Lehet önzőség, de nem érdekel. 25N
Nem szenvedni szeretsz, hanem sajnáltatni önmagad. Ez megnyugvást biztosít. Mindenki szereti önmagát sajnáltatni, mártirkodni. Ilyen a természetünk. De kemény akarattal lehet rajta változtatni.
1: mély önismeretről tanúskodik a válaszod:)
2: azt szokták mondani, hogy az egyik mindig jobban szeret. A kérdés h ez te akarsz-e lenni, vagy legyen az a másik?
9:
Igen, mint ahogy a másik csoportba is sokan tartoznak. Gondolj azokra a lányokra akik rendre egy olyan pali mellett kötnek ki, aki ugyan messze van az idealjuktol, de "legalább biztos, hogy ő nem fog megcsalni, es feltetel nélkül szeret" alapon biztonságérzetet ad nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!