Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexhiány esetén más is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexhiány esetén más is szokott fantáziálni még arról is, aki nem jön be neki?

Figyelt kérdés
Sok fiúról fantáziálok amikor szexhiányom van, már néha szégyellem magam miatta.
2017. ápr. 11. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
ne szégyeld ez tök normális.
2017. ápr. 11. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha valakire maszturbálsz, az nem véletlen, szóval tudat alatt valahol bejön az illető.
2017. ápr. 11. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
én is szoktam így lenni ezzel, csak én srác vagyok, de néha kiverem olyan csajokra az egyetemről akik amúgy nem is tetszenek
2017. ápr. 11. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem jön be az illető személy ,hogy tudod a gondolataidba bevonni ?

Ez nekem fura :)

Csak olyanra masztizom aki vonzó is számomra :)

De nem vagyunk egyformák :)

2017. ápr. 11. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Néha ducibb csajokról, pedig normál esetben nem jönnek be.
2017. ápr. 11. 21:33
 6/6 Ramone ***** válasza:

Nem volt még ilyen szexhiányom... Mostanában arra sincs időm hogy kivegyek valami vacsorát a hűtőből szóval passz.

Ha mondjuk most itt feküdne egy nő akkor tuti szexelnènk de ha olyan nő feküdnie itt aki nem szimpatikus nekem akkor nem eröltetnèm a futást... Lehet hogy most akkor szexhiányom van, nem tudom de olyan nővel nem tudom elképzelni a szexelèst aki belsőleg nem jött​ be..

2017. ápr. 11. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!