Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti miért beszéltek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti miért beszéltek sokat a szexről, egy női barátotok társoságában?

Figyelt kérdés
Mindig ti hozzátok fel a témát,és ti nősek vagytok. Miért?
2017. ápr. 10. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert nekem nem kellemetlen a téma.
2017. ápr. 10. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, de van egy barátom, akivel nagyon sokszor ez a téma, bár mi baromi mély barátságban vagyunk

mindig más hozza fel

azért beszélünk róla, mert mindketten kíváncsíak vagyunk, hogy milyen a másiknak, és nincsenek gátak bennünk a másikkal szemben

sosem akartunk lefeküdni egymással, szóval itt a szexuális vágy kizárva

neki most van barátnője, friss kapcsolat, és ház most többször is feljött a téma, mert gondolom minél jobbat akar a csajnak, és azok érdekelték, hogy mi az, ami nagyon jó tud lenni(mert ugye ő még szűz)

2017. ápr. 10. 20:23
 3/4 October15 ***** válasza:

Azért mert nem vagyok nős és azért mert xy lány kezd el arról beszélni kaja közben ,hogy mi a véleményünk a menstruációs időszak alatti szexről / orálról. :D

25F

2017. ápr. 10. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugy erted miert csak beszél róla de nem lép?

Nézd, a házilúd is csapkod a szárnyával mikor latja a vad társait repülni a magasban. Aztán rájön hogy túl nagyot lehet esni a magasból, meg amúgy is kövér ő mar ehhez. Es végül csak a gazdasszony lábánál köt ki.

2017. ápr. 10. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!