Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban ti milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban ti milyen gyakran beszéltek egymással csak úgy napközben?

Figyelt kérdés

szóval egyébként a szextől függetlenül mennyire vagytok 'jóban'? szoktatok csak úgy napközben is írni/telefonálni egymással vagy csak ritkán vagy csak konkrétan akkor, ha át kell hívni a másikat?

nemet írjatok!

2016. nov. 12. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Szoktunk elég sűrűn,napi szinten,vagy 2naponta
2016. nov. 12. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem sűrűn... Max heti 1x -2x megkérdeztük egymást hogy Hogy van.. De egyébként csak a következő alkalomat beszéltük meg
2016. nov. 12. 12:13
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Én már megjártam ezzel elég rendesen. Volt egy pasi, akivel volt szex, de elkövettem azt a hibát, hogy engedtem, hogy beszélgessünk a szexen kívüli témákról is. Sajnos belé szerettem, de ő pedig nem akart tőlem semmit se. Azóta szexkapcsolatba csak úgy megyek bele, hogy beszélgetés során szexen kívül másról nem lehet szó, nincs együtt alvás és nem ismerhetjük meg egymást, és csak akkor találkozunk, ha szexelni fogunk. Szóval próbálom kizárni a lehetőségét annak, hogy megismerjem.

23/L

2016. nov. 12. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem 2 szexkapcsolatom volt mostanában, az egyik olyan volt hogy szinte semmit se beszélgettünk csak azt mikor találkozzunk meg hol de személyesen tudtunk azért beszélgetni

a másikkal egész nap beszélgettünk kb 4 hónapig amig tartott a szexkapcsolat

2016. nov. 12. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Jóba vagyunk. Sűrűn beszélgetünk. 22/l
2016. nov. 12. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Napi szinten beszélünk mindenről neten. Nagyon jóban vagyunk. De személyesen csak akkor találkozunk ha szex van.

22L

2016. nov. 12. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!