Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban ti milyen gyakran beszéltek egymással csak úgy napközben?
szóval egyébként a szextől függetlenül mennyire vagytok 'jóban'? szoktatok csak úgy napközben is írni/telefonálni egymással vagy csak ritkán vagy csak konkrétan akkor, ha át kell hívni a másikat?
nemet írjatok!
Én már megjártam ezzel elég rendesen. Volt egy pasi, akivel volt szex, de elkövettem azt a hibát, hogy engedtem, hogy beszélgessünk a szexen kívüli témákról is. Sajnos belé szerettem, de ő pedig nem akart tőlem semmit se. Azóta szexkapcsolatba csak úgy megyek bele, hogy beszélgetés során szexen kívül másról nem lehet szó, nincs együtt alvás és nem ismerhetjük meg egymást, és csak akkor találkozunk, ha szexelni fogunk. Szóval próbálom kizárni a lehetőségét annak, hogy megismerjem.
23/L
nekem 2 szexkapcsolatom volt mostanában, az egyik olyan volt hogy szinte semmit se beszélgettünk csak azt mikor találkozzunk meg hol de személyesen tudtunk azért beszélgetni
a másikkal egész nap beszélgettünk kb 4 hónapig amig tartott a szexkapcsolat
Napi szinten beszélünk mindenről neten. Nagyon jóban vagyunk. De személyesen csak akkor találkozunk ha szex van.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!