Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexnél el lehet élvezni?
Figyelt kérdés
Többször próbáltam már és élvezem nagyon de orgazmusom még nem volt tőle. Lehetséges? N2017. ápr. 10. 14:06
2/8 anonim válasza:
Állítólag igen. Gyakorlatilag nem tudom.
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves első! Neked már sikerült így elélvezned?
2017. ápr. 10. 14:10
4/8 anonim válasza:
Gyakorlatilag is. :)
Ennek biológiai oka van, a wikipédia megfelelő oldala elsőre kiadja az összefüggést.
21/L
5/8 anonim válasza:
szerintem sima stimulációtól nem (hacsak nem erre a fantáziára gerjedsz baromira), de miért nem próbáljátok meg legközelebb a csikló izgatást úgy, hogy a partnered análozik közben?
7/8 anonim válasza:
El lehet élvezni tőle, igen. Egyrészt az orgazmus nagyrészt fejben dől el, azt szokták mondani. Másrészt anális szex közben is egy csomó érzékeny pont van, amit a pasi farka stimulál folyamatosan: kezdve a bejárat környékétől egészen addig, hogy belül a végbelet és a hüvelyt elválasztó falon keresztül akár még a G-pontot is elérheti, ha megfelelő szögben és mélységben hatol be. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek van anális orgazmusa, hiszen sokaknak még a hüvelyi is gondot okoz. Bár hallottam már olyat is például, hogy valaki análisan könnyebben megy el, mint hüvelyi úton.
8/8 anonim válasza:
Ó, de el ám...😏 Nem is akármekkorát lehet tőle élvezni.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!