Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a vad szextől hamar elélvezek nő létemre?
Általában ezzel a legtöbb nő így van.
Csak magatoknak is nehezen valljátok be.
mert titkon minden nő egy kis szajha, és igazi férfiara vágyik, nem egy maszatolós kis p/*/csafustre...
normális szenvedélyes szexkor akkor fogsz elmenni ha szerelmes vagy az illetőbe. ha csak szereted...felejtsd el.
Ez velem is így van! Egy kis haj tépés üeg vad csókolózás ruha tépés és már kész is vagyok. Ilyenkor szokott többszörös orgazmusom lenni.
Máskor is el tudok élvezni de ezek a legjobbak.
Sajna ez velem is így van és pasiként írom !
A sima szextől nehezen megyek el de ami már hevesebb durvább attól en is hamarabb elelvezek !
Mert ezt szereted , ez indít be agyban :) testben :)
Sokan vagyunk így ezzel :)
Van benned egy kis sub vonal :)és mazo nincs ezzel semmi baj.
Meg kell találni a megfelelő partnert :)
mert a kielégülés, a fantázia és az orgazmus leginkább fejben dől el és mindenkinél más, hogy mire gerjed be igazán.
Lehet valaki arra nedvesedik, hogy a szerelme átöleli és megcsókolja, de lehet valaki arra, hogy a pasi elkapja és úgy megqrja, hogy nem tud majd egyenesen járni.
Én a második variációját szeretem a szexnek és orgazmus szempontjából szerintem hatásosabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!