Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Redunnamed kérdése:
Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
A baratomat gyakran kènyesztetem orálisan viszont ő egyszer sem viszonozta.Ès ahogy látom nem is hajlandó.Ő mèg sose nyalt ki senkit ...mikor rákèrdeztem hogy mièrt nem,mi baja azt mondta ,hogy idore van szüksège...7 hónap nem volt neki elèg ?2017. ápr. 9. 19:31
1/4 anonim válasza:
1. Minek csinálod akkor te neki? Akkor te se csináld!
2. Minek vagy vele együtt, ha ennyire nem egyeznek a szexuális igényeitek? Akkor keress egy olyat, akivel egyeztek és ez oda-vissza működik, ha ez neked ennyire fontos.
Amivel hozzáteszem, hogy semmilyen baj nincs. Nekem eleve nem kéne olyan pasi, aki nem nyal ki. Mivel nálam az orál alap oda-vissza.
2/4 anonim válasza:
Nem ezen múlik az élet,el kell azt is fogadni,ha nem jön be neki vagy undorodik tőle.Két ember kapcsolata ezen nem múlhat.
3/4 anonim válasza:
Mond meg neki hogy addig nem szopod le amig ki nem nyal.. Ennyi... Persze ha meg Te nem szopkodnád a farkát mert időre lenne szükséged akkor Ő biztos hogy el kezdene hisztizni vagy szakítana... Egy normális pasi meg mondja kerek perec hogy ez neki nem jön be.. Ez a csávó egy önző dög
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2017. ápr. 9. 20:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!