Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy piálás után nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy piálás után nem áll fel a farkam óvszerben? Neked mik a tapasztalataid?

Figyelt kérdés

Most nem egy-két korsó sörről/pohár borról/felesről beszélek, hanem többről.

Tegnap a lánnyal akivel randizgatok (de már lefeküdtünk korábban), elmentünk a városba beülős helyekre és megittunk kb este 7-10 óra között fejenként úgy 3 korsó sört, 1 pohár bort és 1 töményet. Utána hozzám mentünk az albérletbe és nagyon kanos voltam, már a villamoson hozzánk menet állt a farkam végig. Ez addig tartott amíg előjáték után fel nem vettem az óvszert és teljesen le nem lankadt tőle.

Ennyit általában nem iszom soha, egy vadabb estén is lemegy maximum 4-5 sör (de azok ilyen hat óra alatt legalább), itt meg 3 óra alatt ittuk a fentebbit fejenként.

21/F

2017. ápr. 9. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
A pia tompítja az agyad, és így nem fogsz úgy reagálni az ingerekre mint nélküle. Ha pedig még gumit is húzol ami szintén csökkenti az érzést, akkor bizony fél hatot fog mutatni a szerszám. Ez szerintem mindenkinél így van. Nálam is.
2017. ápr. 9. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Változó.

Van, hogy segít a pia, van, hogy megfektet.

2017. ápr. 9. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Az alkoholizmus minden normális funkciót tönkre tesz bizonyos idő után.
2017. ápr. 10. 05:29
 4/5 A kérdező kommentje:

3:

Nem alkoholizmusról beszélek, hanem arról hogy amúgy ritkán iszol és kevesebbet, de egy este meg annyit amit leírtam és úgy nem működnek a dolgok.

2017. ápr. 10. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Tök természetes nálam is és ez örök dilemma:

Vagy buli vagy szex, a kettő együtt nem megy.

2017. ápr. 10. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!