Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy piálás után nem áll fel a farkam óvszerben? Neked mik a tapasztalataid?
Most nem egy-két korsó sörről/pohár borról/felesről beszélek, hanem többről.
Tegnap a lánnyal akivel randizgatok (de már lefeküdtünk korábban), elmentünk a városba beülős helyekre és megittunk kb este 7-10 óra között fejenként úgy 3 korsó sört, 1 pohár bort és 1 töményet. Utána hozzám mentünk az albérletbe és nagyon kanos voltam, már a villamoson hozzánk menet állt a farkam végig. Ez addig tartott amíg előjáték után fel nem vettem az óvszert és teljesen le nem lankadt tőle.
Ennyit általában nem iszom soha, egy vadabb estén is lemegy maximum 4-5 sör (de azok ilyen hat óra alatt legalább), itt meg 3 óra alatt ittuk a fentebbit fejenként.
21/F
Változó.
Van, hogy segít a pia, van, hogy megfektet.
3:
Nem alkoholizmusról beszélek, hanem arról hogy amúgy ritkán iszol és kevesebbet, de egy este meg annyit amit leírtam és úgy nem működnek a dolgok.
Tök természetes nálam is és ez örök dilemma:
Vagy buli vagy szex, a kettő együtt nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!