Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak egy részének fürdés után is büdi a farka?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetséges, hogy van aki a szemem láttára elmegy tusolni, és utánna is kellemetlen szaga van mindig? Hát még órákkal később...Volt 2 ilyen barátom, és nem is szerettem orálozni, inkább kifogásokat kerestem, mert már fél méterről éreztem. Ezzel szemben voltak olyan partnereim, kapcsolataim, akikkel együtt töltöttük a fél napot, tehát biztos nem tisztálkodtak, és mégis jó illatuk volt. Nem szagtalan, nem is az hogy befújta volna ott dezodorral, hanem az az izgató férfias illat. Bárhogy gondolkodtam mi a közös bennük semmit nem találtam. Mindkét csoportban volt aki gyakran ivott alkoholt, aki dohányzott, aki fűszeres húsokat evett. Gondoltam arra is hogy a szerelem megléte befolyásolja milyennek érzem, de a "büdösek" közül is volt akiért halálosan odavoltam, mégis annak éreztem. Szóval mi ez, genetika, vagy a tisztálkodási módszerükkel van baj?
2017. ápr. 9. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Gombás fertőzés, ugyanúgy mint a lányoknál...
2017. ápr. 9. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:
ismerek olyat aki 25!!!!!!!!!! évesen jött rá, hogy a bőr alatt is meg kell mosni...nagyon meglepődtem, hogy erről nem is tudott...fürdeni fürdött, de nem mosta meg ott...
2017. ápr. 9. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy nem büdös, csak téged taszít a szaga.
2017. ápr. 9. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tetszik eléggé, ezért ráfogod, hogy büdös. Valamelyik nap ültem a metrón csukott szemmel, jöttek mentek a pasik és szaglás alapján meg tudtam állapítani melyik férfi jön be, amelyiknek nem tetszett az illata nem is jött be fizikailag.
2017. ápr. 9. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neki alapbol intenzivebb az illata.

Van akinek az izzadtaag szaga is eleg intenziv.

Nem feltetlen van baja az illetonek, pl fertozes.

Illetve az is lehet, hogy nem jon be neked az illeto annyira es azert is taszit. Mindenkinek mas a "test szaga"

2017. ápr. 9. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Alapból olyan a test szaga. De ugyan úgy van csajoknál is, van akinek elég fura szaga van néhány perc után. Emiatt hagytam ott az egyik barátnőmet. Az is pedig szépen lefürdött, tiszta alsó nemű, gyenge spré és nem sokára szinte orrfacsaró szag lengte be.
2017. ápr. 9. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Lennék a helyedben hogy másképp lássam ezt a szagos dolgot kérdező Xd
2020. dec. 29. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!