Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van olyan nő, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan nő, aki direkt előkészíti nemi szervét a hétvégi partizáshoz?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 8. 22:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
34%
Ilyen nincs. Mindegyik úgy megy randira hogy ápolatlan , büdös.
2017. ápr. 9. 06:58
 22/24 anonim ***** válasza:
65%

Igen. Én mindig alaposan leborotválom előtte,szexi bugyit veszek fel,hátha találok egy jó pasit a buliban.

23L

2017. ápr. 9. 08:11
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból adok magamra, tehát bizonyos időközönként szőrtelenítek, illetve mindig csinosan öltözködöm és szexi fehérneműt hordok, otthon is, mert így érzem jól magam. Viszont régen, ha elmentem egy buliba, akkor a szőrtelenítést pont akkora időzítettem, mert sosem lehet tudni, hogy mit hoz az élet. Jelenleg már nagyon régóta párkapcsolatba élek, és mivel mindketten dolgozunk, így hét közben elég fáradtak vagyunk, jobbára hétvégén vagyunk jobban együtt, így a szőrtelenítést is hétvégére szoktam időzíteni.
2017. ápr. 9. 10:04
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdést helyesen úgy kellet volna feltenni hogy "Szerintetek nincs olyan nő aki..."

Bármi megtörténhet.

2017. ápr. 9. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!